0

رشيدي: اين‌بار به‌عنوان مربي جام قهرماني را بالاي سر مي‌برم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

مربي دروازبانان تيم‌ملي فوتبال گفت: اين‌بار مي‌خواهم به‌عنوان مربي قهرمان آسيا شوم و جام قهرماني را بالاي سر ببرم.

منصور رشيدي درباره شرايط تيم‌ملي براي حضور در جام‌ملت‌هاي آسيا اظهار داشت: 35 سال از آخرين قهرماني در آسيا مي‌گذرد و در آن‌سال من به‌عنوان بازيکن جام‌قهرماني را بالاي سر بردم. اين‌بار مي‌خواهم به‌عنوان مربي قهرمان آسيا شوم و اميدوارم به نحسي 35 ساله فوتبال ايران در جام‌ملت‌هاي آسيا پايان دهيم.
وي ادامه داد: سطح آمادگي ملي‌پوشان مناسب است و بازيکنان از روند پيشرفت خوبي برخوردار هستند. گلرهاي تيم‌ملي نيز آمادگي بالايي دارند.
مربي دروازبانان تيم‌ملي درپاسخ به‌اين‌سوال که کداميک از دروازبانان آمادگي بالاتري دارند گفت: به‌طور طبيعي رحمتي از آمادگي مناسبي برخوردار است و در اکثر بازي‌هاي تيم‌ملي فيکس بوده است.
وي درباره شرايط کاري پس از پايان جام‌ملت‌هاي آسيا و خاتمه قرارداد با تيم‌ملي عنوان داشت: با تعدادي از باشگاه‌هاي داخلي صحبت‌هايي داشته‌ام اما از قطر و امارات نيز پيشنهاد دارم و پس از جام‌ملت‌ها دراين‌باره تصميم‌گيري خواهم کرد.
رشيدي درباره حضور در ژاپن به‌همراه قطبي گفت: چنين پيشنهادي به‌من نشده است و پس از پايان ديدارهاي تيم‌ملي درباره شرايط کاري آينده تصميم‌گيري مي‌کنم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 18 دی 1389  11:49 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها