0

مانچيني: اريكسون حكم برادر مرا دارد

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

در آستانه ديداري از جام حذفي انگليس، سرمربي منچسترسيتي همکار سوئدي‌اش در لسترسيتي را برادر خود خطاب کرد.

فرداشب(يکشنبه) در يکي از چهار ديدار مرحله سوم رقابت‌هاي جام حذفي انگليس، تيم دوم شهر منچستر با تيم دسته دومي لسترسيتي ديدار خواهد کرد. اين مصاف در حالي انجام مي‌شود که مسئولين فني دو تيم از گذشته‌هاي دور، مناسبات دوستانه‌اي با يکديگر داشته‌اند.
در کنفرانس مطبوعاتي قبل از رويارويي تيم منچستري، روبرتو مانچيني سرمربي ايتاليايي سيتي گفت: اسوون گوران اريکسون آنقدر با من صميمي است که حکم برادر را براي من دارد. من و او سال‌ها است که همديگر را مي‌شناسيم و بطور پيوسته با يکديگر در ارتباط هستيم. با توجه به اين نکته انگيزه خيلي خوبي براي رقابت با او در اين جدال دارم.
وي افزود: فکر مي‌کنم او نيز چنين حس مشابهي داشته باشد. به ويژه که قبلا خود مربي من‌سيتي نيز بوده است.
مانچيني در مورد مربي اسبق تيم‌هاي ملي انگليس و مکزيک ادامه داد:‌به اسوون به عنوان يک تئوريسين بزرگ احترام مي‌گذارم. خوب بخاطر دارم که او حدود دو دهه قبل وقتي وارد کالچو ايتاليا شد، سيستم‌هاي تاکتيکي تازه‌اي را وارد کرد. در شرايطي که ما در ليگ خود 1-4-5 بازي مي‌کرديم او در لاتزيو 3-3-4 يا 2-4-4 بازي مي‌کرد.
اين مربي ادامه داد: اقدامات تاکتيکي او باعث تحولات تازه‌اي در کالچو شد که خود من نيز از آن تاثير گرفتم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 18 دی 1389  11:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها