0

ماهی با سس سه گیاه؛ آشپزی به روش فرانسوی ها

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

ماهی با سس سه گیاه؛ آشپزی به روش فرانسوی ها

وب سایت آشپزباشی: ماهی با سس سه گیاه از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این روش پخت ماهی از نوعی آشپزی فرانسوی گرفته شده که در آن غذا را بسیار ساده و سبک می پزند و به ظاهر بشقاب بسیار اهمیت می دهند.
 
مواد لازم:
 
 
  •     لیمو ترش  ۱ عدد
  •     برگ جعفری تازه  ۳ قاشق غذاخوری
  •     کاپاریس  ۲ قاشق غذاخوری
  •     آویشن  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     نعناع خشک  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     روغن زیتون  ۱۵۰ میلی لیتر
  •    فیله ماهی ۶ تکه  
 
ماهی با سس سه گیاه 
 
 
طرز تهیه:
 

1-برای تهیه ی سس سه گیاه، رنده ی پوست لیمو را با آب نصف لیمو، جعفری خرد شده، کاپاریس، آویشن و نعناع خشک و ۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را حداقل برای ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا مزه ها با هم ترکیب شوند.

2-در ماهیتابه ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون گرم کنید و فیله ها را در آن تفت دهید.
 
 
3-فیله های ماهی را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس سه گیاه سرو کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی با سس سه گیاه:

1- جعفری را خرد کنید.

2- کاپاریس را آبکشی کنید.

3- می توانید از فیله ی انواع ماهی مانند ماهی سالمون و یا تن هر کدام به وزن تقریبا ۱۵۰ گرم استفاده کنید. فیله ها را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 25 دی 1395  4:22 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها