0

بیرجند کجا بریم؟

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

بیرجند کجا بریم؟ برج چشمه مولید

برج چشمه مولید

بیرجند

برج چشمه مولید، بنایی است بازمانده از دوران حکومت صفویان که در روستایی به همین نام و در شهرستان بیرجند ساخته شده است. امروزه این اثر تاریخی، یکی دیگر از جاذبه‌های گردشگری تاریخی این شهرستان است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 25 دی 1395  10:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بیرجند کجا بریم؟ باغ امیرآباد

باغ امیرآباد

بیرجند

در ۵ کیلومتری غرب شهرستان بیرجند باغی قرار دارد که به باغ و کوشک امیرآباد شهرت دارد. این مکان متعلق به امیرمعصوم‌خان شیبانی است که از پیشینه‌ای به قدمت حکومت قاجاریان برخوردار است. امروزه در این باغ می‌توان بخش‌های مختلفی از جمله کتابخانه، دانشگاه، موزه، سفره‌خانه و چایخانه‌ی سنتی را مشاهده کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 25 دی 1395  10:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بیرجند کجا بریم؟ باغ شوکت آباد

باغ شوکت آباد

بیرجند

باغی متعلق به امیر اسماعیل‌خان شوکت‌الملک در ۱۰ کیلومتری بیرجند قرار دارد که امروزه بخش‌هایی از آن به عنوان موزه‌ی تاریخ طبیعی و حیات‌وحش و نیز رستوران سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شنبه 25 دی 1395  10:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها