امشب؛ رشته پلو با خرما
🍛 مواد اولیه:
برنج: 500 گرم
رشته پلویی: 500 گرم
خرما: 250 گرم
کشمش: 150 گرم
روغن: به میزان لازم
ماهیچه: یک عدد
زعفران ساییده شده: یک قاشق چایخوری
🍛 طرز تهیه:
* برنج را از شب قبل خیس میکنیم سپس در قابلمهای که آب آن در حال جوشیدن است میریزیم و پنج دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، رشتهها را به آن اضافه میکنیم.
* ماهیچه را در یک قابلمه دیگر به مدت دو ساعت میپزیم.
* در قابلمه آب روغن ریخته و یک لایه نان لواش ته قابلمه گذاشته و برنج و رشته پلویی را در آن میریزیم و سعی میکنیم برنج به صورت هرمی بالا بیاید.
* وسط برنج را با انتهای قاشق به حالت حفره سوراخ میکنیم تا بخار برنج بالا آمده و برنج قد بکشد و سپس برنج را به مدت 10 الی 15 دقیقه دم میکنیم.
* در یک تابه کوچک روغن ریخته، کشمش شسته شده را طی سه مرحله سرخ مینماییم و در تابه دیگر خرما هسته گرفته شده را تفت میدهیم.
* پس از آن که برنج را در دیس کشیدیم با کشمش و خرما تزیین مینماییم و به ماهیچه زعفران زده و کنار برنج سرو میکنیم.