0

برنامه اخير «ديروز، امروز، فردا» آغاز خوبي بر پيگيري مبارزه با مفاسد در صداوسيما بود

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

برنامه اخير «ديروز، امروز، فردا» آغاز خوبي بر پيگيري مبارزه با مفاسد در صداوسيما بود

89/10/18 - 10:05
شماره:8910180148
نسخه چاپي ارسال به دوستان
دبير كميسيون عدالت‌خواهي دفتر تحكيم وحدت در گفت‌وگو با فارس:
برنامه اخير «ديروز، امروز، فردا» آغاز خوبي بر پيگيري مبارزه با مفاسد در صداوسيما بود

خبرگزاري فارس: مهدي اميريان مبارزه با مفاسد اقتصادي را يك مطالبه ملي عنوان و تأكيد كرد: برنامه اخير «ديروز، امروز، فردا» آغاز خوبي بر پيگيري جدي مبارزه با مفاسد در صداوسيما بود.

مهدي اميريان دبير كميسيون عدالت‌خواهي دفتر تحكيم وحدت و عضو شوراي مركزي اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، با بيان اينكه يكي از دلايل مردم براي انقلاب و شكل‌گيري نظام اسلامي در ايران مفاسد رژيم پهلوي و نبود عدالت در كشور بود، گفت: يكي از آرمان‌‌ها و اهداف انقلاب اسلامي ايران برپايي عدالت در تمام زمينه‌ها است و اين آرمان در راس خواسته‌هاي امام خميني (ره) و مردم ايران قرار داشت.

وي با بيان اينكه عدالت مدنظر امام (ره) برگرفته از آموزه‌هاي اسلام بود، خاطرنشان كرد: امام خميني (ره) عدالت را براي تمامي افراد حاضر در جامعه مي‌خواست و اين عدالت برگرفته از عدالت مدنظر امام علي (ع) بود.

دبير كميسيون عدالت‌خواهي دفتر تحكيم وحدت با اشاره به تاكيدات مقام معظم رهبري در خصوص پرداختن به عدالت و لزوم مبارزه با مفاسد اقتصادي تصريح كرد: تاكيدات رهبري نشان مي‌دهد كه مسئولان در اين زمينه كم‌كاري‌ كردند و اين موضوع مي‌طلبد كه فعاليت‌هاي بنيادي‌تري در امر مبارزه با مفاسد اقتصادي از سوي مسئولان دستگاه قضا انجام شود.

اميريان فصل مشترك برخي گروه‌ها و احزاب سياسي را منافع اقتصادي عنوان كرد و افزود: اين مسئله در بعضي اوقات باعث ايجاد پيوند بين قدرت و ثروت مي‌شود كه متاسفانه در 3 دهه پيش اين پيوند شكل گرفت.

وي با بيان اينكه ريشه‌يابي اين پيوند‌ها از وجود منافع اقتصادي مشترك خبر مي‌دهد، اظهار داشت: البته در اين خصوص دستگاه قضايي به صورت آگاهانه يا ناآگاهانه كوتاهي كرد و به نظر مي‌رسد كه پيوند قدرت و ثروت بخشي از دستگاه قضا را هم آلوده كرده است.

اين فعال دانشجويي ابراز اميدواري كرد كه مديريت جديد قوه قضائيه ضمن نابود كردن اين پيوند‌ها، مبارزه با مفاسد را از درون اين قوه آغاز كند.

اميريان با تاكيد بر اينكه مبارزه با مفاسد اقتصادي مطالبه فرد فرد ايرانيان بوده و يك مطالبه ملي به شمار مي‌رود، اين سوال را مطرح كرد كه چرا نبايد در رسانه ملي آنچنان كه بايد و شايد به لزوم مبارزه با مفاسد اقتصادي پرداخته شود؟

وي در همين زمينه اظهار داشت: پرداخت به بحث مفاسد اقتصادي و لزوم توجه به آن در رسانه ملي باعث حساس‌تر شدن مسئولان نسبت به اين معضل شده و مطالبه ملي در اين زمينه را تقويت مي‌كند.

عضو شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت ضمن ابراز تقدير و تشكر نسبت به ساخت برنامه‌هايي در رسانه ملي در مورد مبارزه با مفاسد اقتصادي، خواستار ادامه پيدا كردن اين رويكرد از سوي رسانه ملي شد.

اميريان عدم مبارزه با مفاسد اقتصادي را باعث ايجاد تبعات سياسي و اجتماعي براي كشور توصيف كرد و يادآور شد: در فتنه سال گذشته جريان فتنه از سوي همين افراد كه پيوند بين ثروت و قدرت را شكل داده بودند، هدايت مي‌شد.

دبير كميسيون عدالت‌خواهي دفتر تحكيم وحدت با بيان اينكه جمهوري اسلامي ايران در حال حاضر در بالاترين سطح ثبات سياسي و همچنين قدرت نظامي قرار دارد، گفت: با توجه به اين شرايط نياز است كه نظام به معضل مفاسد اقتصادي به صورت ويژه بپردازد و همه نهادهاي دولتي، تبليغاتي و قضايي درصدد ريشه‌كن كردن آن بكوشند.

وي همچنين يكي از مطالبات جدي جنبش دانشجويي را مبارزه با مفاسد قتصادي عنوان كرد و از لزوم توجه بيشتر به اين مسئله سخن گفت.

 
 
شنبه 18 دی 1389  10:54 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها