وب سایت روزیاتو: این دستور پخت، بیشتر کنار غذای اصلی یا به عنوان میان وعده سرو می شود. اما طعم خوبی دارد و توصیه می کنیم دست کم یک بار در خانه تهیه و امتحان کنید.
مواد لازم:
- یک قرص نان سیاه
- ۱٫۵ پیمانه خامه ترش
- نصف یک عدد پیاز قرمز، خرد شده
- ۳ تکه بیکن
- ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری کره
- ۱ پیمانه پنیر گرویر رنده شده
- فلفل سیاه
1-فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-بیکن و پیاز را در تابه سرخ کنید.
3-در یک کاسه، بیکن، پیاز سرخ شده و خامه ترش را با هم مخلوط نمائید. در آخر فلفل سیاه اضافه کرده و هم بزنید.
4- بخش بالایی نان را برش داده و بردارید. با استفاده از چاقو و دست، خمیر داخل نان را خالی کنید.
5- درون نان را با مخلوط خامه ترش پر کنید. روی آن پنیر گرویر رنده کنید.
6-کره را روی تکه بالایی نان که جدا کرده بودید، بمالید. سپس آن را به نوارهای باریک برش دهید.
7-آنها را در سینی فر چیده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا نان ها کاملا برشته و پنیرها آب شوند.