پاسخ به:💎💎💎 آیات برگزیده قرآن 💎💎💎
اى كسانى كه ايمان آورده ايد از شكيبايى و نماز يارى جوييد زيرا خدا با شكيبايان است. (سوره بقره، آیه 153)
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
خدا براى تو بس است همو بود كه تو را با يارى خود و مؤمنان نيرومند گردانيد. (سوره انفال، آیه 62)
بدانيد كه اموال و فرزندان شما وسيله آزمايش شما هستند و خداست كه نزد او پاداشى بزرگ است. (سوره انفال، آیه 28)
در دل خويش پروردگارت را بامدادان و شامگاهان با تضرع و ترس بى صداى بلند ياد كن و از غافلان مباش. (سوره اعراف، آیه 205)
كسانى كه از خدا پروا دارند چون وسوسه اى از جانب شيطان بديشان رسد خدا رابه ياد آورند و بناگاه بينا شوند. (سوره اعراف، آیه 201)
اگر از شيطان وسوسه اى به تو رسد به خدا پناه ببر زيرا كه او شنواى داناست. (سوره اعراف، آیه 200)
پروردگارا بر ما شكيبايى فرو ريز و ما را مسلمان بميران. (سوره اعراف، آیه 126)
بگو در حقيقت نماز من و عبادات من و زندگى و مرگ من براى خدا پروردگار جهانيان است. (سوره انعام، آیه 162)
هر كس كار نيكى بياورد ده برابر آن خواهد داشت و هر كس كار بدى بياورد جز مانند آن جزا نيابد و بر آنان ستم نرود. (سوره انعام، آیه 160)
كسانى كه ايمان آورده و كارهاى شايسته كرده اند هيچ كسى را جز به قدر توانش تكليف نمى كنيم آنان همدم بهشتند در آن جاودانند. (سوره اعراف، آیه 42)
خدا شكافنده دانه و هسته است زنده را از مرده و مرده را از زنده بيرون مى آورد. (سوره انعام، آیه 95)
نماز برپا داريد و از او بترسيد و هم اوست كه نزد وى محشور خواهيد گرديد. (سوره انعام، آیه 72)
زندگى دنيا جز بازى و سرگرمى نيست و قطعا سراى بازپسين براى كسانى كه پرهيزگارى مى كنند بهتر است آيا نمى انديشيد. (سوره انعام، آیه 32)
فرمانروايى آسمانها و زمين و آنچه در آنهاست از آن خداست و او بر هر چيزى تواناست. (سوره مائده، آیه 120)
خدا شما را به سوگندهاى بيهودهتان مؤاخذه نمى كند ولى به سوگندهايى كه از روى اراده مى خوريد و مى شكنيد شما را مؤاخذه مى كند. (سوره مائده، آیه 89)