0

جاده مردگان

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

جاده مردگان

از شهر قرنطينه شده فرار کنيد. اين عنوان فرعي بازي است. فرار از اين شهر قرنطينه شده که احتمالا تا به‌ حال حدس زده‌ايد پر است از نامردگان و زامبي‌ها، از طريق ماشين انجام مي‌پذيرد؛ بايد از روي اين زامبي‌ها عبور کنيد در حالي‌كه ارتش نيز اجازه نمي‌دهد منطقه قرنطينه شده را ترک کنيد.

اين بازي 4 حالت و 24 امتياز دارد و هر کسي مي‌تواند از آن لذت ببرد. در مجموع بازي خوب طراحي شده به‌ويژه بخش جنگيدن با دشمنان يا فرار در بازي، هرچند بخش کوبيدن به زامبي‌ها خيلي خوب طراحي نشده و شايد بهتر بود صحنه تصادفات کمي واقعي‌تر طراحي مي‌شد. در برخي از مراحل تنها مي‌توان با برخورد به ماشين‌ها و چپ نکردن‌ها بازي را پيش برد و اين خودش از جذابيت بازي مي‌کاهد.

در مجموع عبور در بزرگراه و شليک به زامبي‌ها لذت خوبي دارد و اين ‌که دست‌فرمان‌تان آنقدر خوب هست که هم حواستان به جاده باشد و هم به تيراندازي و له کردن زامبي‌ها، خودش افتخاري است.

بازي كنيد

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

شنبه 18 دی 1389  10:34 AM
تشکرات از این پست
saeedeh_cj
nadera
nadera
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 38

پاسخ به:جاده مردگان

بابا اين بازي دل ميخواد مرده ترس داره نمي دونم شايد نداره

پنج شنبه 30 دی 1389  3:38 PM
تشکرات از این پست
saeedeh_cj
srme1368
srme1368
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4552

یکی یکی دارم بازی ها رو انجام میدم

این یکی خیلی بد بالا میاد .

اصلا بالا نیومد برا من

سرما

سه شنبه 12 مهر 1390  1:23 PM
تشکرات از این پست
alibbest59
alibbest59
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 117

این سایت مشکل داره نمیتونم بازی کنم

همه مي خواهند بشريت را عوض کنند، ولي افسوس هيچ کس در اين انديشه نيست که خود را عوض کند

جمعه 29 مهر 1390  3:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها