ماهنامه تخصصی هنر آشپزی: کتلت یکی از غذاهای راحت است که در مواقع اضطراری گزینه خوبی محسوب می شود. در این مطلب طرز تهیه کتلت اسفناج را به شما اموزش می دهیم.
- اسفناج (پاك شده) نیم كیلو
- تخم مرغ (بزرگ) 3 تا 4 عدد
- گردو (خرد یا آسیاب شده (اختیاری)) نصف لیوان
- آرد سیب زمینی 1قاشق غذاخوری
- برگ سیر (تازه) 2 تا 3 عدد
- پیاز 1 عدد
- نمك به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1-ابتدا اسفناجها را شسته و به همراه برگهای سیر ریز میكنیم.در ظرفی تخممرغها را شكسته و به همراه نمك و فلفل و زردچوبه به خوبی با همزن دستی یا برقی میزنیم. سپس پیاز را خرد كرده و در روغن داغ تفت میدهیم و به همراه گردو و آرد سیبزمینی به برگهای سیر و اسفناجهای خرد شده میافزاییم و مواد را كاملاً با هم مخلوط میكنیم.
2-در تابهای مناسب مقدار مناسبی روغن را داغ كرده، از مخلوط تخممرغ و اسفناج، درون آن میریزیم و درپوش میگذاریم. تابه را روی حرارت متوسط میگذاریم. بعد از اینكه یك طرف كوكو سرخ شد،درب آن را برمیگردانیم و اجازه میدهیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
نكات:
1-استفاده از آرد سیبزمینی در تهیهی این غذا،باعث میشود كه كوكو آب نیاندازد.
2-اگر دوست دارید كوكو شما به رنگ روشن در بیاید آن را در فر طبخ كرده و از روغن كمی اسفاده كنید.
3-در صورت تمایل سبزی ها را كامل سرخ كرده و بقیه مواد را با تخم مرغ مخلوط كنید و بعد از آماده شدن سبزی روی آن بریزید تا شكیل تر شود.