مواد لازم
شکر – یک لیوان
آب - یک چهارم لیوان
خامه - نصف لیوان
کره - 80 گرم
طرز تهیه
شکروآب را مخلوط کنید وداخل قابلمه بریزید وروی حرارت متوسط قراردهید.مواد را هم بزنید تا مخلوط شکر و آب به جوش بیاید.این کار را ادامه دهیدتا رنگ شکر طلایی شود.سپس کره را اضافه کنید و پس از این که کره ذوب شد، خامه را اضافه کنید و سریع هم بزنید.
آن قدر هم بزنید تا به غلظت ورنگ دلخواه برسد. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خوب سرد شود ، سس کارامل را داخل شیشه بریزید و در یخچال بگذارید. برای استفاده آن را مدتی در دمای اتاق قرار دهید یا گرم کنید تا کارامل نرم شود این سس برای انواع کیک ، شیرینی و دسر کاربرد دارد.
نکته : کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود ، خامه را پیش از اضافه کردن به کارامل گرم کنید ، از قابلمه ای بزرگ برای تهیه کارامل استفاده کنید به دلیل این که پس از اضافه کردن خامه، حجم مواد افزایش می یابد ، در زمان تهیه کارامل بسیار دقت کنید؛ چون شکر ذوب شده خطرناک است و باعث سوختگی های شدید می شود. پیشنهاد می شود در زمان تهیه کارامل ظرف آب سرد در کنار دستتان قرار دهید.