0

سس کارامل

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

سس کارامل

سس کاراملمواد لازم

شکر – یک لیوان
آب -  یک چهارم لیوان
خامه - نصف لیوان
کره -  80 گرم
 
 
طرز تهیه
شکروآب را مخلوط کنید وداخل قابلمه بریزید وروی حرارت متوسط قراردهید.مواد را  هم بزنید تا مخلوط شکر و آب به جوش بیاید.این کار را ادامه دهیدتا رنگ شکر طلایی شود.سپس کره را اضافه کنید و پس از این که کره ذوب شد، خامه را اضافه کنید و سریع هم بزنید.
 
آن قدر هم بزنید تا به غلظت ورنگ دلخواه برسد. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خوب سرد شود ، سس کارامل را داخل شیشه بریزید و در یخچال بگذارید. برای استفاده آن را  مدتی در دمای اتاق قرار دهید یا گرم کنید تا کارامل نرم شود  این سس برای انواع کیک ، شیرینی و دسر کاربرد دارد.
 
نکته :  کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود ، خامه را پیش از اضافه کردن به کارامل گرم کنید ، از قابلمه ای بزرگ برای تهیه کارامل استفاده کنید به دلیل این که پس از اضافه کردن خامه، حجم مواد  افزایش می یابد ، در زمان تهیه کارامل بسیار دقت کنید؛ چون شکر ذوب شده خطرناک است و باعث سوختگی های شدید می شود. پیشنهاد می شود در زمان تهیه کارامل ظرف آب سرد در کنار دستتان قرار دهید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 19 دی 1395  1:04 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها