پارسه گرد/ سعی کنید از سبزیجات تازه و ظریفتر استفاده کنید. جعفری را ریز خرد کنید، نان تستها را به قطعات ۱ تا ۲ سانتی برش بزنید، گلکلم را به گلچههای کوچک تقسیم کنید. نخود را شسته و خشک کنید. اگر دوست داشته باشید میتوانید از پاستای حلزونی نیز استفاده کنید.
چی لازم دارم:
پاستا ۵۰۰ گرم
گل کلم ۹۰۰ گرم
نخود ۸۵ گرم
نان تست ۱۵۰ گرم
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
ریکوتا ۱/۲ پیمانه
جعفری ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
چطور بپزم:
۱. ابتدا فر را در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) تنظیم کنید تا گرم شود. در یک سینی لبهدار مخصوص فر، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، گل کلمها (سر گلکلم مورد نیاز است) و نخود را بریزید و مواد را کف ظرف کاملا یکنواخت پخش کنید.
۲. سپس مواد را را با نمک و فلفل طعمدار کنید. از پایین طبقه سوم و از بالا طبقه دوم را برای گذاشتن سینی فر انتخاب کنید. ۲۵ دقیقه زمان بدهید تا گل کلمها نرم شده و نخودها نیز ترد شوند.
۳. در یک سینی دیگر نان تست را در کف ظرف بریزید. و مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی و ترد شوند.
۴. در همین زمان در یک قابلمه بزرگ آب و نمک بریزید هنگامیکه جوش آمد، پاستا (پاستای صدفی متوسط) را اضافه کنید تا بپزد اما نباید شکل خود را از دست بدهد، سپس آبکش کنید. دوباره پاستا را داخل قابلمه برگردانید.
۵. مخلوط گلکلم، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و جعفری (جعفری تازه) را به پاستا اضافه کنید. کمی نمک و فلفل برای چاشنی افزوده و بهخوبی هم بزنید تا مواد کامل با هم مخلوط شوند.
۶. برای سرو پاستا را همراه نان تست برشته و ریکوتا تزیین کرده و سپس روغن زیتون را روی آن اسپری کنید.