0

«خوراک بادمجان» غذایی برای عشاق بادمجان

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

«خوراک بادمجان» غذایی برای عشاق بادمجان

«خوراک بادمجان» غذایی برای عشاق بادمجان

 


چی لازم دارم:


بادنجان (اسلایش شده): 5 الی 6 عدد


گوجه فرنگی (پوست کنده و رنده شده): 4 عدد


سیر (خردشده): 4 الی 5 حبه


فلفل سبز (باریک برش داده شده): 2 عدد


نمک: به مقدار لازم


فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم


روغن مایع: به مقدار لازم


چطور بپزم:


1. بادنجان ها را به خوبی بشویید و به ضخامت 2.5 سانتی متر برش دهید. آنها را به مدت 10 الی 15 دقیقه در آب و نمک قرار دهید. پس از گذشت این مدت آب برش های بادنجان را کاملا گرفته و با دستمال خشک کنید.


2.روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و بادنجان را در آن سرخ کنید.


3. برای تهیه سس سیر خردشده را در مقدار کمی روغن تفت دهید. گوجه فرنگی های پوست کنده و رنده شده را اضافه کرده و تفت دهید. سپس نمک و فلفل سیاه پودر شده بیفزایید.


4. بادنجان سرخ شده را به ظرف مناسب فر انتقال داده و سس را روی آن بریزید و برش های فلفل سبز روی آن بچینید. ظرف را حدود 15 الی 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 18 دی 1395  1:33 PM
تشکرات از این پست
mty1378 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها