0

ستاره‌ ولفسبورگ رسما به سيتي پيوست

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

ادين ژکو با پشت سر گذاشتن آزمون پزشکي به طور رسمي با منچسترسيتي قرارداد بست.

ادين ژکو که در نيم فصل بوندسليگا 10 گل براي ولفسبورگ به ثمر رسانده بود پس از پشت سر گذاشتن تست پزشکي قراردادي به ارزش 27 ميليون يورو را با تيم منچسترسيتي به امضا رساند تا از اين پس فوتبالش را در ليگ برتر انگليس ادامه دهد.

ژکو در تيم منچسترسيتي پيراهن شماره‌ي 10 را بر تن خواهد کرد، پيراهني که پيش از اين روبينيو در تيم مي پوشيد.

ستاره‌ي بوسنيايي باشگاه منچسترسيتي که قراردادي 4 و نيم ساله با منسچترسيتي امضا کرده در نخستين ديدار مقابل ولورهمپتون به ميدان خواهد رفت.

ژکو پس از امضاي قرارداد گفت: مدت‌ها بود حرف حضور من در منچسترسيتي در محافل ورزشي وجود داشت و حتي از تابستان گذشته صحبت‌هايي صورت گرفته بود، اما به دليل مخالفت باشگاه ولفسبورگ کار انتقال من تا امروز به طول انجاميد و بالاخره امروز نهايي شد.

ستاره‌ي ملي پوش منچسترسيتي هدفش از پيوستن به اين تيم را نه مسائل مالي بلکه بازي در کنار بازيکنان بزرگ اين تيم دانست و گفت: از اين که کنار بازيکناني مانند توس، يحيي توره و ديگر بازيکنان خوب منچسترسيتي بازي خواهم کرد بسيار خوشحالم. پيش از اين فقط اين بازيکنان را در تلويزيون ديده بودم. باشگاه منچسترسيتي ثروتمند است و مي تواند دستمزد بالايي به بازيکنانش پرداخت کند، اما اين مساله مطمئنا براي من در اولويت نبوده و نيست.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 18 دی 1389  9:52 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها