طرز تهیه مربای پوست پرتقال ، مربای پاییزی

یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییز مربای پوست پرتقال است.
مواد لازم :
شکر |
نیم کیلو |
پوست پرتقال |
۲۰۰ گرم |
آبلیمو |
۱ قاشق سوپخوری |
آب |
دو لیوان |
طرز تهیه مربای پوست پرتقال ، مربای پاییزی :
قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم .

پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم . این مرحله را کلا" ۳ بار تکرار می کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود .

شکر را با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید .

بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند .
بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دهیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند .

برای نگهداری ، مربا رو داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید .