پوره کدو حلوایی در کشوهای غربی از پرطرفدارترین پوره هاست که در برخی کیک ها و پای ها هم از آن استفاده می کنند. به دلیل غنی بودن از مواد مورد نیاز بدن و آنتی اکسیدان ها، خوب است ما نیز این پوره را به برنامه غذایی مان اضافه کنیم. این پوره را پس از آماده شدن می توان به مدت بیش از 4 ماه داخل فریزر نگهداری نمود. زمان آماده سازی این غذا 10 دقیقه و کل زمان پخت، 5 ساعت می باشد. با این میزان مواد می توان 2 پیمانه پوره تهیه نمود.
مواد لازم پورۀ کدو حلوایی
کدو حلوایی شیرین 1 عدد
طرز تهیه پورۀ کدو حلوایی
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا داغ شود. کدو را به درازا مانند شکل برش داده و به کمک یک قاشق و یا هندوانه تراش، هسته های آن را خارج می کنیم. (می توان هسته ها را شسته و بو بدهیم و مانند تخمه استفاده نماییم.)
برش های کدو تنبل را داخل یک سینی فر قرار داده و آنها را داخل فر داغ می پزیم تا پخته و نرم گردد. این عمل در حدود یک ساعت طول خواهد کشید.
پس از اینکه کدو کاملاً پخته و نرم گردید، آن را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا به حدی خنک شود که بتوان آن را با دست لمس کرد. سپس با کمک یک قاشق، داخل آن را از پوست خارج کرده و آن را درون یک دستگاه غذا ساز می ریزیم و آنقدر می زنیم تا به حالت پوره در آید.
پس از پوره شدن کدو، آن را از دستگاه غذاساز خارج کرده و روی دو لایه پارچۀ آشپزخانه که داخل یک صافی انداخته ایم می ریزیم. زیر صافی نیز یک کاسه می گذاریم تا آب اضافی پوره گرفته شده و داخل کاسه بریزد. پوره را با این حالت به مدت 4 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس پوره آمادۀ سرو می گردد.
نکات تکمیلی در مورد پورۀ کدو حلوایی
پورۀ کدو حلوایی جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 4 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پورۀ کدو حلوایی را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .