0

وقف و نذر مهدوی ضرورت امروز است/سازمان اوقاف فرهنگ سازی کند

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

وقف و نذر مهدوی ضرورت امروز است/سازمان اوقاف فرهنگ سازی کند

نذورات فرهنگی، اگر به سوی مهدویت جهت پیدا کند که امروز هم بسیار مورد اهمیت و مورد نیازاست، می تواند گام مهمی در راستای ایجاد جامعه منتظر و زمینه سازی برای ظهور باشد.

 

 
 وقف و نذر مهدوی ضرورت امروز است/سازمان اوقاف فرهنگ سازی کند
 

 

حجت الاسلام محمدرضا فوادیان، محقق وپژوهشگر مهدوی در گفت و گو با خبرنگار مهدویت خبرگزاری شبستان درباره ضرورت وقف های مهدوی و نیاز جامعه به گسترش  این نوع وقف خاص، تصریح کرد: وقف و نذر همچون گذشته، امروز نیز در جامعه وجود دارد.  اما اگر سمت و سوی آن را به موضوعات مهم و حساس امروز جامعه جهت دهیم، نتیجه همان می شود که ما می خواهیم.

 

وی افزود: به عبارت دیگر اگر از نظر ما، مهدویت موضوع و مسئله مهمی است؛ که مهم است؛ باید جامعه به این بلوغ برسد که نذرها در این مسیر باشد. در این صورت می توان گفت گامی در جهت ایجاد و شگل گیری جامعه مهدوی برداشته شده است.

 

 

محقق وپژوهشگر مهدوی خاطر نشان کرد: در طول تاریخ نذرهای فراوانی در راستای مباحث مهدوی صورت گرفته است. از جمله کار شیخ صدوق در نگارش کتاب «کمال الدین». شخص شیخ صدوق در این رابطه می گوید: «من در رابطه با اهل و عیالم نگران بودم؛ که آنها را تنها رها کرده و به سفر می روم. با همین فکر خوابیدم؛ سپس امام علیه السلام را در خواب دیدم که به من فرمودند چرا درباره غیبت من کتابی نمی نویسی که از ین خیالات بیرون شوی؟ »

 

حجت الاسلام فوادیان ادامه داد: بنابراین در مسایل فرهنگی، «نوشتن و نگارش کتاب مهدوی»، می تواند مورد توجه حضرت باشد. آنچنان که نسبت به نگارش کتاب «کمال الدین» خود دستور می دهند و حتی  ابواب آن را مشخص می کنند.

 

وی با اشاره به آثار این فرهنگ سازی گفت: نذورات فرهنگی، اگر به سوی مهدویت جهت پیدا کند که امروز هم بسیار مورد اهمیت و مورد نیازاست، می تواند گام مهمی در راستای ایجاد جامعه منتظر و زمینه سازی برای ظهور باشد.

 

کارشناس مرکز تخصصی مهدویت در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع «وقف مهدوی» اشاره کرد و افزود: وقف نیز در طول تاریخ وجود داشته است و ما نمونه هایی از وقف های مهدوی را در عصر غیبت صغری داریم. اگر ما معتقد هستیم که امروز حقیقت اسلام، مسئله مهدویت است باید واقفین را به این سمت و سو رهنمون باشیم. امروز ما نیازهای فراوانی برای وقف مهدوی داریم و به شدت نیاز داریم که وقف های خیرین و واقفین کشور در این مسیر باشد .

 

حجت الاسلام فوادیان تصریح کرد: شایسته است که با توجه به اهمیت  این مسئله سازمان اوقاف و امور خیریه در این رابطه زمینه سازی و فرهنگ سازی ویژه داشته باشد.

 

پژوهشگر مهدوی تاکید کرد: در حال حاضر اکثر وقف های موجود در کشور و وقف هایی که به روز انجام می شود،  درباره عزاداری ماه محرم و صفر است و از آن جا که عاشورا و مهدویت ارتباط تنگاتنگی با هم دارند، عزاداران باید امام حاضر و ناظر زمان خود را بشناسند. شخص امام حسین علیه السلام نیز به این نکته تاکید دارند که برای هر مسلمانی شناخت امام حی زمان خودش ضرورت دارد. بنابراین وقف های ما باید به سوی انتظار و فرهنگ انتظار جهت دهی شود.

 

وی یادآور شد: ما باید وقف مهدوی داشته باشم. به عنوان مثال افراد نیتت کنند که این موقوفه را برای جشن های نیمه شعبان یا کارها و امور فرهنگی مهدوی مانند تولید آثار یا گسترش آثار مهدوی وقف می کنند

 

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 13 دی 1395  3:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها