0

نوری: در پرسپولیس هم به ذوب آهن گل می زدم

mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 21972

محمد نوری هافبک تیم تراکتورسازی تبریز می گوید که امیدوار است تیم تراکتور بتواند هر دو جام را به دست بیاورد.

به گزارش "ورزش سه"، محمد نوری در مورد دیدار برابر ذوب آهن و پیروزی در این دیدار گفت: بازی خوبی بود. ذوب آهن هم تیم خوب و جوانی است. خوشبختانه توانستیم به فینال صعود کنیم و این به خاطر زحمات تمام بچه ها بود. واقعا بازی سنگینی بود و تبریک می گویم به هوادارانی که در ورزشگاه حضور داشتند.

وی ادامه می دهد: امیدوارم در فینال هم همینطور بازی کنیم و در ادامه هم در لیگ مدعی باقی بمانیم.
نوری در مورد تیم ذوب آهن ادامه داد: ذوب آهن چه در زمان آقا یحیی و چه آقای حسینی تیم خوب و منسجمی بوده است. بازیکنان آینده داری در این تیم وجود دارند که به آن ها تبریک می گویم.

هافبک سابق تیم پرسپولیس در پاسخ به این سوال که تیم تراکتورسازی علیرغم اینکه شوت زیاد نمی زد روی این تاکتیک به گل رسید، عنوان کرد: من زیاد به تیم ذوب آهن گل زدم  و فکر می کنم زمانی که در تیم پرسپولیس بودم 5،6 گل به ذوب آهن زدم.

نوری در خصوص تیم نفت و دیدار با این تیم در فینال بیان داشت: تیم علی دایی تیم خوب و قلدری است. این مسابقه فینال است و امیدوارم در فینال هر کس لیاقت دارد قهرمان شود و در پایان دو جام را بگیریم.

شنبه 11 دی 1395  9:46 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها