0

غذای محلی دامغان؛ خورش گردو اسفناج

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

غذای محلی دامغان؛ خورش گردو اسفناج

ماهنامه تخصصی هنر آشپزی: خورش گردو اسفناج، یکی از خورش های مخصوص شهر دامغان است که می توانید تفاوت طعم را در آن کاملا احساس کنید. این غذا پایه ای با طعم شیرین دارد، بنابراین بهتر است از رب انار شیرین استفاده کنید.
 
مواد لازم:
 
 
  • روغن به میزان لازم
  • گردو 400 گرم
  • اسفناج 1 كیلو
  • گوشت (خورشتی) نیم كیلو
  • رب انار 1 لیوان
  • پیاز 1 عدد
  • نمك به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
 
طرز تهیه خورش گردو اسفناج

طرز تهیه:

1-ابتدا پیاز را ریز خرد كرده یا رنده بزنید.سپس گوشت را به صورت خورشتی خرد كرده و به پیاز اضافه كرده و كمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد زردچوبه و فلفل را به آن بیفزایید.

2-مقداری آب به مواد بیفزایید و شعله را زیاد كنید تا به جوش آید.گردو را آسیاب كرده و به مواد بیفزایید.سپس اسفناج را شسته، خرد می كنیم و با كمی روغن تفت می دهیم و همراه با رب انار به خورش اضافه كرده، نمك آن را به دلخواه به آن می افزاییم و فرصت می دهیم تا خورش جا بیفتد.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 11 دی 1395  3:17 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها