اتكا سالمترين و با اخلاقترين تيم فوتبال كشور است
گروه استانها / حوزه گلستان
89/10/17 - 11:46
شماره:8910160800
سرمربي تيم فوتبال اتكاي گرگان:
اتكا سالمترين و با اخلاقترين تيم فوتبال كشور است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال اتكاي گرگان گفت: اتكا سالمترين، با فرهنگترين و با اخلاقترين تيم فوتبال كشور است.
به گزارش خبرگزاري فارس از گرگان، حسين قزلسفلو در نشست صميمانه اعضاي تيم اتكاي گرگان با مديركل تربيتبدني استان، اظهار داشت: وقتي حق و حقوق بازيكنان داده نميشود چه بايد كرد اما باز هم درود بر شرف اين بازيكنان كه تا اينجا ادامه دادهاند.
وي افزود: من به اين تيم اعتقاد دارد و با همين بضاعت مالي اندك، تا به اينجاي كار در مسابقات با تمام توان بازي كرديم و نيازمند حمايت مسئولان هستيم.
سرمربي تيم فوتبال اتكاي گرگان با بيان اينكه جايگاه اتكا در قعر جدول نيست، تصريح كرد: جايگاه اين تيم بين سه رده نخست جدول است و حتي بايد به ليگ برتر صعود كند و من ادعا ميكنم كه اگر از اين تيم حمايت شود، افتخار بزرگي در پايان فصل نصيب استان ميشود.
وي دليل بازگشت به فوتبال استان را اداي دين به منطقه دانست و افزود: من پس از 20 سال برگشتم تا به واسطه حمايت مسئولان، فوتبال استان را به جايگاه واقعياش برسانيم و براي پيشرف فوتبال گلستان، قدمهاي خوبي برداريم.
قزلسفلو ادامه داد: من يك بسيجي هستم و محور فعاليتم در فوتبال كشور، سلامت و ارتقاي فني است.
وي خاطرنشان كرد: اگر من مقصرم با تصميم هيئت مديره ميروم، اما قرارداد يك ساله دارم و با قدرت ادامه ميدهم و مطمئن هستم كه سربلند خواهيم بود.
سرمربي تيم فوتبال اتكاي گرگان حضور مسئولان در كنار اين تيم را موجب دلگرمي بازيكنان دانست و اظهار داشت: اگر اين برخورد از ابتدا بود، تاثير بسزايي در روحيه بازيكنان ميگذاشت و ما از پنج ماه پيش كه كار خود را آغاز كرديم، اميدوار به حمايت همهجانبه اعضاي هيئت مديره و مسئولان استان بوديم.
تيم فوتبال اتكاي گرگان در پايان هفته يازدهم با 9 امتياز در مكان چهاردهم جدول ردهبندي گروه الف ليگ دسته اول باشگاههاي كشور قرار دارد و در ادامه اين مسابقات و از هفته دوازدهم، جمعه 17 دي ماه مهمان تيم شهرك صنعتي كاوه تهران خواهد بود.
انتهاي پيام/آ20/ج
تشکرات از این پست