0

زنان ایرانی مسابقات بین‌المللی را سوت می‌زنند

mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 21972

رئیس کمیته داوران می گوید که داوران زن ایرانی برای قضاوت در دیدارهای بین المللی هیچ مانعی ندارند.

به گزارش "ورزش سه"، حسن کامرانی فر، رئیس دپارتمان داوری در واکنش به قضاوت داوران زن در مسابقات بین المللی گفت: «در حال حاضر نیز بانوان داوری داریم که بازی‌های بین‌المللی را قضاوت می‌کنند، شک نکنید در آینده تعداد آنها نیز بیشتر هم خواهد شد.»

کامرانی‌فر درباره انصراف تیم‌ها از مسابقات فوتبال بانوان تصریح کرد: «در هر صورت هرچه به پایان فصل نزدیک می‌شویم تیم‌های شرکت‌کننده در بازی‌ها کمتر می‌شوند دلیلش هم این است که برخی‌ از تیم‌ها از مسابقات کناره‌گیری می‌کنند. من امیدوارم همان‌طور که در فوتبال آقایان در چند سال اخیر پیشرفت خوبی داشته‌ایم، در بخش بانوان هم شاهد تغییرات مثبتی باشیم. باید بگویم ظرفیت داوری ما در بخش فوتبال بانوان بالاست و با تشکیل کلاس‌های بیشتر حتی می‌توانیم در تمامی رده‌های جام جهانی نیز از کشورمان داورانی را به این مسابقات اعزام کنیم.»

رئیس دپارتمان داوری در واکنش به این مسئله که گویا بانوان داور برای قضاوت در دیدارهای لیگ از لباس آقایان استفاده می‌کردند، خاطرنشان کرد: «ما برای این کلاس لباس تهیه کردیم و برای قضاوت کردن هم به داوران‌مان لباس می‌دهیم که مشکلی از این بابت نباشد. هر اتفاقی ممکن است رخ داده باشد و من چیزی را نفی نمی‌کنم، اما این موضوع که خانم‌ها از لباس آقایان استفاده کنند، موثق نیست.»

کامرانی‌فر در خصوص اینکه آیا صحت دارد که قرار است در لیگ قهرمانان آسیا 6 داور بازی‌ها را قضاوت کنند، گفت: «قرار است از مرحله یک هشتم نهایی و از مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا این اتفاق رخ بدهد.»

دوشنبه 6 دی 1395  6:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها