0

حافظه‌ تلفن‌هاي همراه از حاشيه امنيتي كافي برخوردار نيستند‌

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

حافظه‌ تلفن‌هاي همراه از حاشيه امنيتي كافي برخوردار نيستند‌

89/10/17 - 10:58
شماره:8910170058
نسخه چاپي ارسال به دوستان
ناامن شدن تلفن‌ها همراه توسط حكرها؛
حافظه‌ تلفن‌هاي همراه از حاشيه امنيتي كافي برخوردار نيستند‌

خبرگزاري فارس: سرپرست اطلاع‌رساني پليس آذربايجان‌ شرقي حك اطلاعات تلفن همراه را يك معضل دانست و از كاربران خواست از ذخيره كردن اطلاعات مهم و شخصي بر روي حافظه تلفن همراه خودداري كنند.

مهدي شيخي‌زاد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبريز اظهار داشت: حكرهاي تلفن همراه به روش‌هاي مختلف اطلاعات شخصي كاربران را سرقت مي‌كنند و پس از در اختيار گرفتن اطلاعات با برقراري تماس با آنان اخاذي مي‌كنند.
وي با اشاره به ماده يك قانون جرايم رايانه‌اي اظهار داشت: هركس به طور غيرمجاز به داده‌ها يا سيستم‌هاي رايانه‌اي يا مخابراتي حفاظت شده افراد دسترسي پيدا كند مجرم شناخته شده و به حبس از 91 روز تا يك سال يا جزاي نقدي از 5 تا 20 ميليون ريال محكوم خواهد شد.
وي خاطرنشان كرد: هكرها با استفاده از روش‌هاي مختلف به اطلاعات تلفن همراه دستبرد مي‌زنند كه عمده‌ترين راه استفاده از بلوتوث است و يك حكر در صورت روشن بودن بلوتوث گوشي مي‌تواند به اطلاعات دسترسي پيدا كند.
اين مقام انتظامي عامل اصلي سرقت اطلاعات تلفن همراه را نا آگاهي كاربران از نحوه به كارگيري دانست و گفت: اين عمل بيشتر در اماكن عمومي اتفاق مي‌افتد كه در آن افراد در حال ردو بدل كردن اطلاعات هستند كه با روشن شدن بلوتوث زمينه براي سودجويان فراهم مي‌شود تا بتوانند با فايل‌هاي شخصي افراد دسترسي يابند.
شيخي‌زاد روش ديگر براي سرقت اطلاعات تلفن‌هاي همراه را ارسال اس ام اس صوري به كاربران دانست و گفت: حكرهاي حرفه‌اي با نصب يك نوع نرم افزار بر روي گوشي‌هاي خود به محض گشودن اس ام اس خالي ارسالي توسط فرد مورد نظر تمام اطلاعات تلفن همراه را سرقت مي‌كنند و مي‌توانند از آن سود جويي بكننند.
سرپرست اطلاع رساني نيروي انتظامي استان آذربايجان شرقي ضمن تاكيد بر رعايت موارد ايمني از سوي كاربران تلفن همراه رعايت موارد همچون روشن نگذاشتن بلوتوث در محيط‌هاي عمومي و اماكن شلوغ،خالي كردن
گوشي تلفن همراه از هر نوع شماره، عكس، فيلم و پيامك، دقت كردن در رد و بدل كردن بلوتوث با افراد، باز نكردن پيامك‌هاي مشكوك، به رايانه‌هاي متصل به شبكه اينترنت اعتماد نكنيم و هيچ گونه اطلاعات محرمانه در آن قرار ندهيم و در به كارگيري تلفن همراه در شبكه اينترنت دقت كنيم و مواظب پيامك‌هاي مشكوك باشيم را براي جلوگيري از سوء استفاده احتمالي و دسترسي سودجويان به اطلاعات شخصي و محرمانه الزامي دانست.

 
 
جمعه 17 دی 1389  6:15 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها