همشهری آنلاین: این دسرها هستند که به سفرههای شما رنگ و بو میدهند. در این قسمت یک دسر سنتی خوب برای شما آموزش میدهیم تا در مهمانیها از آنها استفاده کنید. پودینگ شکلاتی یکی از دسرهایی است که با آن میتوانید به خوبی از مهمانان خود پذیرایی کنید.
مواد لازم:
- شیر چهار پیمانه
- زرده تخممرغ دو عدد
- شکر یک پیمانه
- وانیل یک دوم قاشق چایخوری
- موز یا گردو برای تزئین
- پودر کاکائو دو قاشق
- کره یک قاشق
- آرد سه قاشق
- نشاسته ذرت یک قاشق
طرز تهیه:
1-داخل قابلمه شکر، وانیل، پودر کاکائو و آرد و نشاسته را مخلوط کرده سپس شیر سرد را به تدریج اضافه کرده و در آخر زرده را هم زده با هم میزنیم.
2-روی حرارت گذاشته و در حال هم زدن میپزیم.
3-بعد دو سه جوش زدن کره را افزوده شعله را خاموش میکنیم و بلافاصله در ظرف سرو میکشیم و با گردو یا موز تزئین میکنیم.
نکات مهم:
1-به زرده تخممرغ کمی شیر اضافه کرده هم میزنیم تا باز شود بعد به مواد اضافه میکنیم.
2-یک پیمانه شیر را با زرده مخلوط میکنیم بقیه سه پیمانه را به مواد اضافه میکنیم.