0

2 نوع کروستینی، یا تُست کوچک ایتالیایی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

2 نوع کروستینی، یا تُست کوچک ایتالیایی

ماهنامه سرآشپز: کروستینی در زبان ایتالیایی به معنی تست کوچک است که شامل یک ورقه نان تست یا گریل شده است. برای تهیه کروستینی اغلب نان چاپاتا به کار می رود و با روغن زیتون، نمک و فلفل مزه دار می شود.
 
کروستینی با سس پستو

مواد مورد نیاز:
 
  • ریحان سبز و بنفش: 200 گرم
  • گردو (خردشده): 100 گرم
  • پنیر سفت: 75 گرم
  • سیر (له شده): 4 حبه
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • نان جو: 4 عدد
  • فلفل دلمه ای و روغن زیتون: به میزان لازم
2 نوع کروستینی، یا تُست کوچک ایتالیایی 
 
روش تهیه:

1- برای تهیه سس پستو؛ ریحان، گردو، پنیر، سیر، نمک و فلفل قرمز را در دستگاه غذاساز بریزید تا به صورت خمیر درآید. سپس روغن زیتون را به تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید (مقدار آن باید تا حدی باشد که سطح مواد را بپوشاند).

2- سس آماده شده را درون ظرف درداری به مدت 30 دقیقه در بخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

3- نان جو را برش دهید، مقداری روغن زیتون روی آن بمالید. سپس یک حلقه فلفل دلمه ای در وسط نان قرار داده و از سس داخل آن بریزید.
 


کروستینی با سس تاپناده
 
مواد مورد نیاز:
 
  • کنسرو ماهی تن: 1 قوطی
  • آب لیمو ترش: به میزان لازم
  • زیتون (بدون هسته): 2 پیمانه
  • سیر (له شده): 2 حبه
  • موسیر: 5 حبه
  • روغن زیتون: 5 ق س
  • فلفل دلمه ای (حلقه ای خردشده): به میزان لازم
  • نان جو: 2 عدد
2 نوع کروستینی، یا تُست کوچک ایتالیایی 
 
روش تهیه:

1- روغن زیتون و ماهی تن (از قبل روغن آن خارج و با استفاده از چنگالی خردشده) را به تدریج به مخلوط مواد افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید. بعد آن را به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید.

2- برای تهیه سس تاپناده: آب لیموترش، زیتون، سیر و موسیر را داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید.

3- نان را برش دهید، سپس مقداری روغن زیتون و مخلوط مواد را روی آن بمالید. بعد مقداری فلفل دلمه ای در وسط آن قرار داده و مقداری سس روی آن ریخته و سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 2 دی 1395  4:55 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها