0

قزوین کجا بریم؟

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

قزوین کجا بریم؟

قزوین کجا بریم؟

قزوین، شهری است تاریخی، دارای آب‌وهوایی معتدل، برخوردار از مناطق دیدنی، آثار تاریخی زیبا و ارزشمند که می‌توان آن را یکی از مقاصد اصلی گردشگری در کشور معرفی کرد. اگر قصد مسافرت به این شهر تاریخی را دارید، با ما همراه باشید تا با دیدنی‌های این شهر زیبا، آشنا شوید.

سفر، امری لذت‌بخش و دوست‌داشتنی است و علاقه‌مندان آن، از هر فرصتی استفاده می‌کنند تا با رفتن به نقاط مختلف، خاطراتی زیبا و دلنشین را برای خود و عزیزانشان، به ثبت برسانند. کشور ایران، سرزمینی است پهناور، با طبیعتی زیبا و مقاصد گردشگری بسیار، هر سال، به‌ویژه در فصل بهار و تابستان، میزبان جمع زیادی از گردشگران داخلی و خارجی است. مسلما آنچه بیش از هر امر دیگری در بدو ورود به مقصد از اهمیت زیادی برخوردار می‌شود، شناخت جاذبه‌های گردشگری آن مکان است. شهر قزوین به دلیل قدمت تاریخی، آب‌وهوایی مطبوع، مناظر دیدنی و آثار باستانی، از جمله مقاصد گردشگری ایران محسوب می‌شود که هر ساله پذیرای میهمانان و مسافران از سراسر ایران و جهان است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 28 آذر 1395  7:58 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قزوین کجا بریم؟ بازار قزوین

بازار قزوین

قزوین

معماری اصیل ایرانی را می‌توان در بازار قزوین به وضوح مشاهده کرد. همچنین فضای گسترده‌ی این مکان تاریخی، از دیگر ویژگی‌های آن به شمار می‌رود. کارشناسان معماری قدمت آن را به دوران حکومت صفویان نسبت داده و معتقدند که اکثر بخش‌های آن که می‌توان به سرای سعدالسلطنه، راسته‌ی قیصریه، سرای حاج‌رضا، سرای وزیر، تیمچه‌ی روباز، تیمچه‌ی سرپوشیده و سرای رضوی اشاره کرد، در دوران قاجار احداث شده‌اند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 28 آذر 1395  7:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قزوین کجا بریم؟ سرای سعد السلطنه

سرای سعد السلطنه

قزوین

سرای سعدالسلطنه، یکی از جذاب‌ترین قسمت‌های بازار قزوین است که توسط سعدالسلطنه، فرماندار وقت قزوین بنا شده و به دلیل وسعت، عنوان بزرگ‌ترین کاروانسرای داخل شهری کشور را به خود اختصاص داده است. این بنای تاریخی دارای قسمت‌هایی مانند چندین حمام، سرا، تیمچه، شترخان، راسته، چهارسوق، مسجد، چایخانه و … است و قدمت آن، متعلق به زمان سلطنت ناصرالدین شاه قاجار است.

یک شنبه 28 آذر 1395  8:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قزوین کجا بریم؟ حمام قجر

حمام قجر

قزوین

این حمام، یکی از کهن‌ترین حمام‌های شهر قزوین است و امروزه به موزه‌ی مردم‌شناسی تغییر کاربری داده است. قدمت این اثر تاریخی به ۴۰۰ سال پیش بازمی‌گردد و به نظر می‌رسد که در دوران حکومت صفویان و به همت یکی از سرداران شاه ‌عباس احداث شده است.

یک شنبه 28 آذر 1395  8:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:قزوین کجا بریم؟ امام‌ زاده حسین (ع)

امام‌ زاده حسین (ع)

قزوین

امام‌زاده حسین (ع) بقعه‌ی مطهر یکی از فرزندان امام رضا (ع) است که به روایت راویان، در سن دو سالگی هنگام هجرت ایشان از مرو به خراسان، در شهر قزوین فوت و دفن شده است. معماری صورت گرفته در این بارگاه، مربوط به دوران صفوی است که بسیار زیبا و ارزشمند بوده و توجه بازدیدکنندگان را به خود جلب می‌کند. مکانی معنوی آمیخته با زیبایی هنر استادکاران قدیم که حضور در آن، لحظات لذت‌بخشی را به همراه خواهد داشت.

تصاوير بيشتر

یک شنبه 28 آذر 1395  8:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قزوین کجا بریم؟ کاخ چهل ستون (کلاه فرنگی)

کاخ چهل ستون (کلاه فرنگی)

قزوین

مطمئنا یکی از مهم‌ترین بناهای برجای‌مانده‌ از دوران کهن در شهر قزوین، کاخ چهل ستون است که طبق اظهارات باستان‌شناسان، قدمت آن از چهل‌ستون اصفهان نیز بیشتر است.

این اثر تاریخی زیبا، در دوران حکومت شاه تهماسب صفوی و در زمانی که شهر قزوین، پایتخت ایران شناخته می‌شد، احداث شده است. این عمارت، امروزه به موزه‌ی خوشنویسی، تغییر کاربری  داده است.

یک شنبه 28 آذر 1395  8:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قزوین کجا بریم؟ مسجد جامع قزوین

مسجد جامع قزوین

قزوین

با توجه به اسناد تاریخی به نظر می‌رسد که در دوران قبل از اسلام، آتشکده‌ای وجود داشته است، که بعدها در دوران هارون‌الرشید، مسجدی بر پیکره‌ی آن بنا می‌شود؛ ساختمانی که می‌توان در آن مجموعه‌ای از انواع معماری‌های زیبا و چشم‌نواز را از قرون مختلفی مانند سلجوقیان، صفویان و قاجاریان، مشاهده کرد.

یک شنبه 28 آذر 1395  8:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قزوین کجا بریم؟ سر در عالی قاپو

سر در عالی قاپو

قزوین

سردرکاخی با ابهت، زیبا و باشکوه که باستان‌شناسان زمان احداث آن را در دوران حکومت شاه تهماسب صفوی اعلام کرده‌اند، در شهر تاریخی قزوین برجای‌مانده است که به عالی‌قاپو شهرت دارد. این اثر تاریخی در اولین خیابان ایران با قدمتی حدود ۵۰۰ سال که در بین ساکنین قزوین به نام خیابان سپه یا شهدا شناخته‌ می‌شود، قرار گرفته است.

یک شنبه 28 آذر 1395  8:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قزوین کجا بریم؟ بقعه‌ حمد الله مستوفی

بقعه‌  حمد الله مستوفی

قزوین

بارگاهی از دوران ایلخانان مغول، با قدمتی حدود ۷ قرن، در شهر قزوین، میزبان گردشگران بسیاری از سراسر ایران است. این مکان تاریخی، آرامگاه یکی از تاریخ‌نویسان بزرگ ایران، به نام حمدالله مستوفی است که استادان سازنده‌ی آن، با نمای آجری زیبا و چشم‌نواز، اثری قابل توجه را برای آیندگان به یادگار گذاشته‌اند.

یک شنبه 28 آذر 1395  8:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قزوین کجا بریم؟ دروازه تهران قدیم

دروازه تهران قدیم

قزوین

شهر قزوین در گذشته دارای هشت دروازه به نام‌های دروازه درب کوشک، دروازه باغشاه، دروازه تبریز، دروازه امام‌زاده حسین، دروازه خندق‌بار، دروازه شیخ‌آباد و دروازه تهران بوده است که امروزه تنها دو دروازه تهران و درب کوشک باقی مانده است. دروازه‌ تهران قدیم که قدمت آن به دوران قاجار باز می‌گردد، مزین به معماری زیبا و کاشی‌کاری‌های دوران پادشاهی ناصرالدین شاه است.

یک شنبه 28 آذر 1395  8:13 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قزوین کجا بریم؟ مسجد النبی

مسجد النبی

قزوین

مسجدی قدیمی و متعلق به دوران پادشاهی فتحعلی ‌شاه قاجار، که با مساحتی بالغ بر ۱۴ هزار متر مربع، لقب بزرگ‌ترین مسجد تاریخی شهر قزوین را به خود اختصاص داده است. در بین مردم قزوین، این عمارت به مسجد سلطانی نیز شهرت دارد.

یک شنبه 28 آذر 1395  8:16 AM
تشکرات از این پست
sina_1
sina_1
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 260

پاسخ به:قزوین کجا بریم؟

سلام

یک ارگی در قزوین هست اسمش یادم نمیاد ولی ممنون میشم اون رو هم اضافه کنید و آدرس دقیقش رو اعلام کنید روی سایت

فارغ التحصیل طراحی صنعتی از دانشگاه ارومیه - ارشد تبریز

بنده طراح چربی گیر , فیلتر شنی و سپتیک تانک پلی اتیلن میباشم

تصفیه فاضلاب چربی گیر پلی اتیلن خرید فروش سپتیک در مشهد مخزن سپتیک تانک

چربی گیر پلی اتیلن

برج خنک کننده فایبرگلاس سپتیک تانک برج خنک کننده برج خنک کننده یا همان کولینگ تاور یکی از قدیمی ترین روش های خنک سازی سیالات میباشد . که در آن از وزش باد و فشار آب برای خنک سازی استفاده میگردد .برج های خنک کننده فایبرگلاس در نوع خود بی نظیر میباشند
آدرس تهران شهرک صنعتی
برج خنک کننده فایبرگلاس برج خنک کننده فایبرگلاس ساخت صنایع شها از بهترین نمونه های برج خنک کننده در ایران میباشد و برج خنک کننده مدارباز صنایع شها به دو صورت برج خنک کننده مکعبی و برج خنک کننده صنعتی ساخته می شود . برج های خک کننده توسط سیستم آب پاشی خنک سازی میگردند . سپتیک تانک پلی اتیلن سپتیک تانک پلی اتttp://shaیلن سپتیک تانک پکیج تصفیه فاضلاب شستشو ماشین و تصفیه فاضلاب ماشینچربی گیر پکیج تصفیه فاضلاب کارواش تصفیه فاضلاب کارواش سپتیک بتنی پیش ساخته چربی گیر های پیش ساخته در بیست مدل در ظرفیت های گوناگون عرضه میشوند.چربی گیر

چربی گیر آشپزخانه

ساخت این چربی گیر های به صورتی است که به راحتی در آشپزخانه و در مسیر فاضلاب قرار داده می شود. چربی گیر های ساخت ایران چربی گیر بسیار با دوام و زیبا هستند. میزان نشت باکتری در این چربی گیر ها صفر میباشد . در مسیر فاضلاب نصب میگردد و کاملا بی بو میباشد . چربی گیر یا همان تله چربی یا حوضچه چربی گیری هست . چربی گیر فایبرگلاس نحوه ساخت و اجرای چربی گیر های فایبرگلاس - نوع فایبرگلاس استفاده شده از فایبر گلاس کره ای میباشد . چربی گیر فایبرگلاس جدید ترین لینک های افزوده شده برای حال گیری از چربی گیر و بعضی مفسدین که روش های من رو کپی مکنن شما دزد هستید و من الله توفیق چربی گیر چربی گیر ها انواع مختلفی دارند که در صنعت کاربرد های زیادی دارند از چربی گیر های آشپزخانه صنعتی گرفته تا چربی گیر های لوله های فاضلاب های صنایع غذایی و دامی چربی گیر مثلا ما چربی گیر های خاصی را تولید میکنیم

یک شنبه 28 آذر 1395  8:16 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قزوین کجا بریم؟ حسینه امینی ها

حسینه امینی ها

قزوین

عمارتی تاریخی، با عطر و بویی به قدمت دوران قاجار که متعلق به حاج محمدرضا امینی از بازرگانان و تاجران بنام شهر قزوین بوده و به دلیل برگزاری مراسم‌ مذهبی، امروزه از آن به حسینه‌ی امینی‌ها یاد می‌شود. این اثر زیبای تاریخی، دارای قسمت‌های زیبایی است که می‌توان به سه تالار مجلل و باشکوه آن اشاره کرد. تالارهایی که با ارسی‌هایی ۹ دهنه و گره‌چینی شده از یکدیگر تفکیک شده‌اند.

یک شنبه 28 آذر 1395  8:17 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قزوین کجا بریم؟ آب انبار سردار بزرگ

آب انبار سردار بزرگ

قزوین

آب‌انباری برجای‌مانده از حکومت فتحعلی شاه که توسط محمدحسن خان و محمدحسین خان سردار، از فرماندهان وی، ساخته شده است. باستان‌شناسان، این اثر تاریخی را بزرگ‌ترین آب‌انبار تک گنبدی تاریخ ایران معرفی می‌کنند. مکانی که برخوردار از سردری مرتفع با قوس جناغی است و برای دسترسی به آب، می‌بایست ۵۰ پله‌ی سنگی را طی کرد و تا ۱۲/۵ متر به عمق زمین رفت.

یک شنبه 28 آذر 1395  8:19 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها