0

ژاوي:فينال جام حذفي مقابل رئال جذاب خواهد بود

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

ژاوي هرناندس ازفينال احتمالي مقابل رئال مادريد در جام حذفي استقبال مي کند.

تيم فوتبال بارسلونا پس از پشت سر گذاشتن آتلتيکوبيلبائو در مرحله يک هشتم نهايي کوپا دل ري مقابل رئال بتيس به ميدان خواهد رفت. بارسلونا که با قرعه خوبي روبرو شده تا ديدار فينال با رئال مادريد روبرو نخواهد شد.

هافبک ملي‌پوش تيم بارسلونا که در ديدار مقابل بيلبائو براي پانصد و پنجاهمين بار پيراهن بارسلونا را در ديدارهاي رسمي بر تن کرد، درباره جام حذفي گفت: فينال احتمالي با رئال مادريد مي‌تواند بسيار جذاب باشد. البته قبل از آن بايد بازي‌هاي خود را با پيروزي پشت سر بگذاريم و رئال مادريد هم در طرف ديگر جدول به فينال برسد. در اين صورت مي‌توانيم شاهد فينال جذابي باشيم. فکر مي‌کنم اينکه از اکنون به فکر فينال با رئال مادريد باشيم نوعي بي احترامي به ساير تيمهاست چرا که هنوز در مرحله يک چهارم نهايي هستيم و راه زيادي تا رسيدن به ديدار پاياني داريم.

ژاوي در ادامه گفت: پوشيدن پيراهن بارسلونا براي من ا فتخار است و اکنون از اين که بيشترين بازي را براي بارسلونا انجام داده‌ام احساس غرور مي‌کنم .

ژاوي درباره هواداران بيلبائو که در ديدار برگشت به تشويق او پرداختند گفت: تمام مردم اسپانيا به من لطف دارند و معمولا در بازيهاي خارج از خانه هم تشويق مي‌شوم و اين مسئله براي من بسيار خوشحال کننده است. البته اين اولين بار نبود که مورد تشويق قرار مي‌گرفتم و تنها بازيکن بارسلونا هم نيستم که در ديدارهاي خارج از خانه تشويق مي‌شوم. همانطور که ديديد اينيستا در بازي مقابل اسپانيول هنگام تعويض با چه استقبالي از هواداران روبرو شد.

ژاوي که در فهرست نهايي بهترين بازيکن جهان در سال 2010 قرار دارد درباره مراسم انتخاب بهترين بازيکن که دهم ژانويه در زوريخ برگزار مي‌شود، گفت: کاملا هيجان‌زده هستم چرا که اين بهترين جايزه‌اي است که مي‌توان درسطح فردي به آن دست پيدا کرد. انتخاب شدن به عنوان بهترين بازيکن جهان انگيزه من را کم نخواهد کرد.

ستاره تيم ملي اسپانيا و بارسلونا در پايان سخنانش به تمجيد از پپ ‌گوآرديولا پرداخت وعنوان کرد: گوآرديولا شخصيت فوق‌العاده‌اي است که هميشه الگوي من بوده است. او يک مربي فوق العاده و از لحاظ انساني يک شخصيت برجسته است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

جمعه 17 دی 1389  2:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها