0

ملا نصرالدين

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به: ملا نصرالدين

با سلام از زدن اينگونه پست ها خوداري نماييد

اگر در تالار روابط عمومي رجوع نماييد مشاهد ميكنيد كه در انجا در چندين اعلاميه عنوان شده از زدن پست هاي چند خطي خوداري نماييد

زيرا پست شما حذف خواهد شد.

دليل ديگر براي اين مطلب اين است كه اين كار شما الگويي براي ديگر كاربران شد. و انها به پيروي از شما خواهان گذاشتن اينگونه پست ها

خواهند شد.كه ما مجبور به انجام اينكار هستيم. با تشكر

شنبه 18 دی 1389  8:03 AM
تشکرات از این پست
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18447

تو اطلاعیه روابط عمومی در مورد اینکه موضوع هر پست با قبلی فرق می کنه و اینکه چکار کنیم توضیحی نداده و از شما میخواهم راهنماییم کنید.

فقط در مورد تشکر و... توضیح داده.چطور از دیگران دعوت می کنید تا راجع به اون پست مطلب بگذارند اما به خودمان اجازه نمی دهید که مطلبمان را بگذاریم.؟

لطفا پست های حذف شده من را برگردانید.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

شنبه 18 دی 1389  8:13 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

با سلام مجدد

خواهشمندم به پست زيز مراجع نمايد با تشكر

http://www.rasekhoon.net/Forum/ThreadShow-74496-1.aspx

شنبه 18 دی 1389  9:01 AM
تشکرات از این پست
alihoseiny
alihoseiny
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 54

دوست عزیز لطفا در این زمستان و بارش برف ، دما رو اینقدر پایین نیار . من که هر کدوم از ایناروخوندم یـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــخ کردم.

دوشنبه 20 دی 1389  8:59 PM
تشکرات از این پست
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18447

شما به من گفتید که

خواهشمنديم از زدن پست هاي چند خطي و همچنين تقسيم يك پست به چند پست خوداري نماييد.در غير اينصورت پست شما حذف

خواهد شد.با تشكر

و اینکه

با سلام از زدن اينگونه پست ها خوداري نماييد

اگر در تالار روابط عمومي رجوع نماييد مشاهد ميكنيد كه در انجا در چندين اعلاميه عنوان شده از زدن پست هاي چند خطي خوداري نماييد

زيرا پست شما حذف خواهد شد.

دليل ديگر براي اين مطلب اين است كه اين كار شما الگويي براي ديگر كاربران شد. و انها به پيروي از شما خواهان گذاشتن اينگونه پست ها

خواهند شد.كه ما مجبور به انجام اينكار هستيم. با تشكر

ولی من الان که درحال صفحات مختلف نگاه می کنم می بینم که افراد برای هر کدام از موضوعات خود پست هایی با صفحات جداگانه ایجاد می کنند و شما کاری نمی کنید ولی برای من که در همون صفحه نسبت به ایجاد پست می کنم ، پست های من را حذف کردید . اینها صفحات اول هر موضوع را با یک پست جدید پر کرده اند اما من در همون صفحه پست خودم مطلب جدیدی ایجادمی کنم ( مانند کاربری با نام msalemi که حدود چند صفحه با عنوان jok پر کرده است ولی من همون پست ملانصرالدین مطالب جدیدی قرار دادم- لطفا نگاه کنید به

http://rasekhoon.net/Forum/ForumShow-208-1.aspx ) 

از این دست مثال ها خیلی ریاد است . حالا بگویید کار من اشباه است یا از این قبیل افراد...

لطفا پست های حذف شده من را برگردانید

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

سه شنبه 21 دی 1389  2:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها