طرز تهیه سالاد تبوله زیبا و خوشمزه
آماده سازی
مجموعاً
مواد برای ۲ نفر
اگه از من بپرسن میگم سالاد شیرازی خودمون جزء خوشمزه ترین و زیباترین سالاد های دنیاست. حالا فکر کنین نظرم در مورد سالاد تبوله که چند رنگ اضافه به سالاد شیرازی داره چی هست. سالاد تبوله هم از سالاد های خیلی ساده و خوشمزه و البته بسیار زیبایی هست که بسیار هم مغذی و مفیده. در این مطلب طرز تهیه این سالاد لبنانی رو قرار میدم که به سادگی میتونید تهیه کنید و رنگی زیبا به سفره هاتون بدید.
سالاد تبوله تزیین شده
مواد لازم برای تهیه سالاد تبوله
- بلغور گندم ۱ پیمانه
- خیار دو عدد متوسط
- گوجه دو عدد متوسط یا چند عدد گیلاسی
- جعفری ساتوری ۲/۳ پیمانه
- نعنا ساتوری ۱/۳ پیمانه
- سیر یک حبه
- پیازچه ۲ عدد ساتوری شده
- لیمو ترش تازه دوعدد و یا ۳-۴ قاشق آب لیمو ترش
- روغن زیتون نصف پیمانه
- نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه سالاد تبوله
طرز تهیه سالاد تبوله
بلغور گندم رو حداقل دو سه ساعت خیس میکنیم. همین خیس خوردن براش کافیه. عین سالاد شیرازی خیار و گوجه رو نگینی ریز خرد میکنیم. اگه دوست داشتید میتونید یک پیاز کوچک هم خرد کنید. سیر و جعفری و نعنا رو کاملا ساتوری میکنیم که خرد بشن. به خیار و گوجه اضافه میکنیم. پیازچه رو هم حلقه های نازک میکنیم و اضافه میکنیم. بعد هم بلغور گندم رو با همه مواد مخلوط میکنیم.
خرد کردن مواد برای سالاد تبوله
برای سس هم آبلیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل رو باهم مخلوط میکنیم و کامل هم میزنیم و به سالاد اضافه میکنیم. به همین سادگی این سالاد خوشمزه و عالی رو میتونیم تهیه کنیم.
سالاد تبوله
نوش جان.