115 شركت خصوصي در زمينه هوافضا با دولت همكاري ميكنند
گروه دانشگاه / حوزه سياسي
89/10/17 - 10:57
شماره:8910170009
اميرينيا در جمع رؤسا و اساتيد دانشگاههاي تهران:
115 شركت خصوصي در زمينه هوافضا با دولت همكاري ميكنند
خبرگزاري فارس: رئيس مركز همكاريهاي فناوري و نوآوري رياست جمهوري با بيان اينكه 115 شركت خصوصي در زمينه هوافضا با دولت همكاري ميكنند، گفت:در بحث فناوريهاي هوافضا كشورمان به پيشرفتهايي رسيده است و اكنون توان طراحي در صنعت هوا و فضا را داريم.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس اعزامي به استان خوزستان، حميدرضا اميرينيا رئيس مركز همكاريهاي فناوري و نوآوري رياست جمهوري در سيزدهمين جلسه اتاق فكر رؤسا و اساتيد دانشگاههاي استان تهران كه شب گذشته (پنجشنبه) در دانشگاه آزاد آبادان برگزار شد در سخناني گفت: مركز همكاريهاي فناوري و نوآوري رياست جمهوري از 27 سال گذشته فعاليت خود را در جهت اهميت به علم و فناوري در كشور آغاز كرد.
وي افزود: پس از پيروزي انقلاب اسلامي خودباوري براي ملت ايران ايجاد شد و حركتهاي توسعه علوم در دانشگاهها شكل گرفت و نهادهايي چون جهاد دانشگاهي و ... تشكيل پيدا كرد.
اميرينيا خاطرنشان كرد: تكنولوژي و فناوري روز به روز در كشور پيشرفت ميكند و امروزه بر اساس تلاشهايي كه در مركز همكاريهاي فناوري و نوآوري رياست جمهوري صورت گرفته استفاده از فرصتهاي جهاني ايران و ايرانيان مقيم خارج از كشور استفاده شده است.
رئيس مركز همكاريهاي فناوري و نوآوري رياست جمهوري در ادامه تصريح كرد: امروزه يكي از مواردي كه اين مركز به صورت جدي در رياست جمهوري پيگيري ميكند، صادرات فناوري و ورود به عرصههاي ملي جهاني است.
وي با تاكيد بر اينكه پس از پيروزي انقلاب اسلامي كشورمان در عرصه توليد علمي 11 برابر متوسط جهاني پيشرفت داشته است،اظهار داشت: فناوري نانو از سال 82 در مركز همكاريهاي فناوري و نوآوري رياست جمهوري آغاز به كار كرد و اكنون در اين حوزه كشور ما از رتبه 60 دنيا به رتبه 14 در جهان رشد پيدا كردهايم.
اميرينيا ادامه داد: در حوزه نانوتكنولوژي در حال حاضر 100 شركت دانش بنيان در حال فعاليت است و به توليد اين تكنولوژي ميپردازد كه از اين فرآوردهها ميتوان به نانوسكوپ، كامپوزيتهاي نانويي و رنگهاي نانويي اشاره كرد.
رئيس مركز همكاريهاي فناوري و نوآوري رياست جمهوري با اشاره به اينكه امروزه در توليد مقالات بيوتكنولوژي به مقام 26 دنيا رسيدهايم، خاطرنشان كرد: در حال حاضر كشور ما در ميزان توليد اين فرآوردهها در منطقه رتبه اول را دارد و در ميزان توليد واكسن نيز در منطقه به رتبه اول رسيدهايم.
اميرينيا با تاكيد بر اينكه در فناوري نانو با پيشرفتهايي كه داشتيم جلوي واردات اين فناوريها را گرفتهايم و اكنون به مرحله صادرات رسيدهايم، گفت: در بحث فناوريهاي هوافضا نيز كشورمان به پيشرفتهايي رسيده است و اكنون توان طراحي در صنعت هوا و فضا را داريم.
وي اظهار داشت: اكنون 115 شركت خصوصي در فناوري هوا و فضا كمك حال دولت هستند.
رئيس مركز همكاريهاي فناوري و نوآوري رياست جمهوري تاكيد كرد: افقهاي آينده ايران رسيدن به مرجعيت علمي در جهان، جنبش نرمافزاري و نهضت توليد علم است كه بايد با سرعت به اين افقها برسيم.
وي با اشاره به اينكه كمك به توسعه كشورهاي مسلمان و ضعيف جهان و توسعه فناوري نرم از ديگر افقهاي آينده كشورمان است، تصريح كرد: امروزه بر اساس فرمايشات مقام معظم رهبري آنچنان در فناوريهاي علمي به پيشرفت رسيدهايم كه هنگامي كه مقامات رسمي ساير كشورها به ايران سفر ميكنند درخواست بازديد از اين فناوريهاي علمي كشورمان را دارند و رئيس جمهور كشورمان در سفر به برخي از اين فناوري از جمله نانواسكوپ را به مقامات عاليرتبه كشور هديه ميدهند.
اميرينيا در پايان خاطرنشان كرد: كشور ما بايد در آينده نزديك به مرجعيت علمي برسد و رسيدن به اين مرجعيت خودباوري، غرور ملي و عزت اسلامي كشورمان را صدچندان خواهد كرد و قطعا دستاوردهاي فناوري يك محور براي خودباوري ملي است.
تشکرات از این پست