مجله آشپزی مثبت: یکی از خورش های سنتی ایرانی ها، خورش مسما بادمجان است، این خورش را درست کنید و کنارش برنج آبکشی بگذارید. می بینید که یک وعده فوق العاده برای خود و خانواده مهیا کرده اید.
- ۶۰۰ گرم گوشت
- ۱۰ عدد بادمجان قلمی
- ۱۰ عدد گوجه گیلاسی
- ۳ ق س رب گوجهفرنگی
- ۲ عدد پیاز خرد شده
- روغن به میزان لازم
- ۱ ق م نمک
- ۳ ق س پیازداغ
- ۱ ق م فلفل قرمز
- ۱ ق م زردچوبه
- ۲ پیمانه آب جوش
- ۱۰ عدد فلفل قلمی
1 ابتدا بادمجانها را پوست گرفته، قسمت سر آنها را نگه دارید و در روغن سرخ کنید. گوجه گیلاسی و فلفل قلمی را هم بعد از شستن، کمی در روغن تفت دهید و از صافی رد کنید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
۲ پیازهای خرد شده را با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. سپس گوشت را به تکههای درشت خرد و به پیاز اضافه کنید تا کمی رنگ گوشت عوض شود. آب جوش را هم افزوده و بعد حرارت را کم کنید. البته حدود ۳ ساعت زمان میبرد تا گوشت پخته شود.
۳ رب را در روغن تفت دهید و همراه نمک و فلفل به مواد اضافه و مخلوط کنید. وقتی آب گوشت تمام شد و خورش به روغن افتاد، بادمجانهای سرخ شده را همراه پیازداغ روی گوشت قرار دهید و شعله خورش را که آماده شده خاموش کنید. این خورش را با برنج آبکش شده سرو کنید.