وب سایت آوای سلامتی: خوراک عدس با رویه سیب زمینی مخلوطی خوشمزه از عدس قرمز, پنیر توفو و سبزیجات که با لایه ای از پوره ی سیب زمینی برشته پخته می شوند و غذایی کاملا سالم را تشکیل می دهند.
مواد لازم:
مواد لازم جهت تهیه لایه رویی:
- سیب زمینی, مکعبی خرد شده : 675 گرم
- کره : 25 گرم
- شیر : 1 قاشق غذاخوری
- گردوی خرد شده : 50 گرم
- آویشن خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
- شاخه های ریز و جوان آویشن جهت تزیین : مقداری
مواد لازم جهت تهیه لایه میانی:
- عدس قرمز : 225 گرم
- کره : 60 گرم
- تره فرنگی , حلقه شده : 1 عدد
- سیر , له شده : 2 حبه
- ساقه کرفس , خرد شده : 1 عدد
- گلچه های کلم بروکلی : 125 گرم
- پنیر توفو دودی , مکعبی خرد شده : 175 گرم
- رب گوجه فرنگی : 2 قاشق چای خوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه:
1. سیب زمینی ها را به مدت 5 تا 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا مغز پخت شوند . آن ها را خوب آبکش نموده و کره و شیر را اضافه نمایید و خوب بکوبید تا پوره شود . گردو و آویشن خرد شده را داخل آن بریزید و کنار بگذارید .
2. عدس قرمز را در یک قابلمه آب جوش به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید . آب اضافه آن را خالی نمایید و کنار بگذارید .
3. کره را در یک ماهیتابه آب نمایید . تره فرنگی , سیر , کرفس , کلم بروکلی را به آن اضافه نمایید و روی حرارت کم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا کاملا نرم شوند . پنیر توفو را افزوده , عدس و رب گوجه فرنگی را روی آن بریزید و خوب مخلوط نمایید . چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه نمایید , سپس همه مخلوط را داخل یک ظرف پیرکس بریزید .
4. پوره سیب زمینی را روی مخلوط عدس بریزید و با قاشق آن را کاملا پهن نمایید تا تمام سطح ظرف را بپوشاند .
5. غذا را در فری که از قبل گرم شده , روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود . سپس با چند شاخه آویشن روی آن را تزیین نموده و سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
شما می توانید از انواع سبزیجات مورد علاقه تان در خوراک عدس با رویه سیب زمینی استفاده نمایید .