0

10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک

 10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (1)

 

مجله آشپزی مثبت: اغلب ما بارها و بارها جوي پرك نيمه آماده را در سوپرماركت ها و فروشگاه هاي بزرگ در بسته بندي هاي مختلف ديده ايم ولي نهايت استفاده اي كه از آن مي كنيم زماني است كه اهالي خانه هوس سوپ جو كرده اند و ما هم وقت نداريم كه با جوي معمولي برايشان سوپ بپزيم. در حالي كه اين ماده  پرخاصیت  را مي شود ماده اولیه  بسياري از انواع پوره هايي كرد كه همراه با میوه ها و مغزهای مختلف  یک میان وعده کامل و تقویت کننده است که باب طبع بچه ها و البته بزرگترهاست.

 
10 دوپينگ پيش مدرسه اي 

پوره جو

مواد لازم برای 4 نفر:
 
  • 2 پیمانه جو ي پرک نیمه آماده
  • 4/1 پیمانه شکر
  • 5 پیمانه شیر
  • 2 ق چ پودر وانیل
 
طرز تهیه:

 در یک قابلمه مناسب شیرو جو ي پرک  را بريزيد و  با هم مخلوط کنید، بعد شكر را اضافه كنيد و هم بزنيد  و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا مخلوط غلیظ و کرمی شکلی حاصل شود.

از كجا بخريم

جوي پرك نيمه آماده را مي توانيد از سوپرماركت ها و فروشگاه هاي بزرگ تهيه كنيد.  براي پخت اين جو كمتر از 10 دقيقه نياز است.
 


پوره جو با سیب سبز کرن بری و فندق
 
مواد لازم برای 4 نفر:
 
  • 4 پیمانه پوره ي  جو
  • 2 عدد سیب سبز
  • 2/1 پیمانه فندق بوداده
  • 2/1 پیمانه کرن بری خشک‌شده
  • 2 ق س عسل
طرز تهیه: 
 
 
1. ابتدا پوره ساده را مطابق دستور آماده کنید. سیب‌ها را بعد از شست‌وشو پوست گرفته و ریز خرد کنید، سپس آنها را به پوره اضافه كنيد و روي حرارت ملايم بگذاريد. بعد از اينكه مخلوط پوره و سيب حرارت ديد، کرن بری و فندق به پوره اضافه کرده و مخلوط کنید. فقط كافي است يكي دو دقيقه همچنان حرارت دهيد  تا پوره آماده شود.

2. پوره را داخل کاسه‌های موردنظرتان بریزید، حالا مي توانيد آن را با عسل و در صورت تمایل کمی فندق، کرن بری و برش هايي از سيب تزیین کرده و سرو کنید.

از كجا بخريم

كرن بري از خانواده توت هاست و ظاهري شبيه به مويز دارد .برگه  نيمه خشك اين ميوه را  مي توانيد از آجيل فروشي ها یا سوپرمارکت های بزرگ شهر تهيه كنيد.
 


پوره جو  با موز  و بادام‌زمینی
 
مواد لازم برای 4 نفر:
 
  • 4 پیمانه پوره جو
  • 4/1 پیمانه شکر قهوه‌ای
  • 2/1 پیمانه کره بادام‌زمینی
  • 1 پیمانه  موز خشک
  • 4/1 پیمانه سس کارامل

طرز تهیه:
 
1. پوره‌ ساده را مطابق دستور آماده کنید. در یک کاسه مناسب کره بادام‌زمینی و شکر را با هم مخلوط کنید، سپس پوره‌ ساده را اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.حدود 4/3 موزهای خشک را خرد کنید و سپس داخل کاسه بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. پوره‌ حاصل را داخل ظرف ها بریزید و با سس کارامل و باقیمانده تکه‌های موز تزیین کرده و سرو کنید.

2. روش تهيه سس كارامل: يك پيمانه شكر را روي حرارت ذوب كنيد و سپس از روي حرارت برداريد و به آن خامه اضافه كنيد  و كمي حرارت دهيد .پس از آن كره بريزيد و بعد از كمي هم زدن، سس كارامل شما آماده است.
 
10 دوپينگ پيش مدرسه اي

پوره توت‌فرنگی و ماست
 
مواد لازم برای 4 عدد:
 
  • 4 پیمانه پوره  جو
  • 500 گرم توت‌فرنگی
  • 2/1 پیمانه شکر
  • 3/2 پیمانه ماست
طرز تهیه:
 
1. توت‌فرنگی‌ها را همراه با شکر داخل قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. به‌آرامی مواد را هم بزنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا شکر کاملاً حل شود و توت‌فرنگی‌ها نرم شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.در واقع به اين ترتيب شما مارمالادي از توت فرنگي آماده كرده ايد.

2. حالا پوره‌ ساده را که مطابق دستور آماده کرده ايد، با ماست مخلوط کنید.

3. مخلوط پوره و ماست را در كاسه هاي مورد نظرتان  ريخته و  مخلوط توت‌فرنگی را هم روی پوره بریزید. در صورت تمایل چند تکه توت‌فرنگی هم روی مواد قرار دهید، سپس سرو کنید.

يه جور ديگه

به جاي توت فرنگي مي توانيد از شا توت هم استفاده كنيد.

اگر وقتي كافي براي درست كردن مارمالاد توت فرنگي نداشتيد، مي توانيد از مارمالاد هاي آماده استفاده كنيد.
 


پوره  جو با سالاد میوه خشك
 
مواد لازم برای 4 نفر:
 
 
  • 4 پیمانه پوره جو
  • 1 پیمانه برگه زردآلوی خردشده
  • 1 پیمانه آلوی خشک بدون هسته
  • 1 پیمانه سیب خشک
  • 1 پیمانه انجیر خشک
  • 2/1 پیمانه مویز
  • 2/1 پیمانه  انبه خشک
  • 2/1 پیمانه آناناس خشک
  • 1 تکه چوب دارچین
  • 5   عدد  باديان رومی
  • 2 پیمانه آب
  • 1 پیمانه شکر
  • 4/1 پیمانه خامه صبحانه
طرز تهیه:
 
در یک قابلمه برگه زردآلو، آلوی خشک، انجیر خشک، مویز، باديان رومی، سیب خشک، آناناس خشک، انبه خشک، چوب دارچین، آب و نیمی از شکر را بریزید و روی حرارت قرار دهید. مواد را به‌آرامی هم بزنید و صبر کنید تا شکر حل شود. حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و حدود 15 دقیقه صبر کنید تا میوه‌ها نرم و له شوند.

 در این میان پوره ساده را مطابق دستور آماده کنید، سپس بقیه شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید. حالا مخلوط میوه‌ها را به پوره اضافه کنید. مقداری از مخلوط میوه را برای تزیین کنار بگذارید. پوره حاصل را داخل کاسه‌های موردنظرتان بریزید، آنها را با بقیه‌ مخلوط میوه و خامه تزیین و سرو کنید.

يه جور ديگه:

حالا كه فصل ميوه هاي متنوع است مي توانيد اين پوره را با ميوه هاي تازه فصل آماده كنيد . هم خوشمزه تر است و هم مقوي و مغذي تر.
 
ادامه دارد...

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 18 آذر 1395  8:15 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (2)

مجله آشپزی مثبت: اغلب ما بارها و بارها جوي پرك نيمه آماده را در سوپرماركت ها و فروشگاه هاي بزرگ در بسته بندي هاي مختلف ديده ايم ولي نهايت استفاده اي كه از آن مي كنيم زماني است كه اهالي خانه هوس سوپ جو كرده اند و ما هم وقت نداريم كه با جوي معمولي برايشان سوپ بپزيم. در حالي كه اين ماده   پرخاصیت  را مي شود ماده اولیه  بسياري از انواع پوره هايي كرد كه همراه با میوه ها و مغزهای مختلف  یک میان وعده کامل و  تقویت کننده  است  که باب طبع بچه ها و البته بزرگترهاست. 
 
10 دوپينگ پيش مدرسه اي (2) 
 
 
پوره جو همراه با هلو، تمشک و گردو

زمان آماده سازه 10 دقیقه. زمان پخت 40 دقیقه
 
مواد لازم برای 4 نفر:
 
  • 4 پیمانه پوره جو
  • 2 عدد هلو
  • 4/1 پیمانه عسل
  • 2/1 پیمانه  مغز گردوی خردشده
  • 4/1 پیمانه شکر
  • 2/1 پیمانه تمشک  
 
 طرز تهیه:

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. هلوها را بعد از شست‌وشو بگذارید تا کاملاً آب شان گرفته ‌شده و خشک شوند، سپس آنها را به‌صورت حلقه‌های باریک خرد کنید. تکه‌های هلو را داخل ظرف موردنظر بچینید. عسل را هم روی آنها بریزید. روی ظرف را بپوشانید و سپس آن را به مدت 35 دقیقه داخل فر قرار دهید.

2.  بعد از زمان ذکرشده روی ظرف را بردارید، سپس تکه‌های گردو را داخل آن بریزید. ظرف را دوباره داخل فر قرار داده و 5 دقیقه صبر کنید تا گردوها برشته شوند.
 
3. در این فاصله زماني پوره جو  را مطابق دستور آماده کنید، سپس شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید. هلوهای پخته را از وسط نصف کنید و همراه با گردو به پوره اضافه کنید. مقداري از گردو و هلو هاي پخته را براي تزيين روي پوره كناري بگذاريد .

4. پوره را داخل ظرف‌های موردنظرتان بریزید و با مواد كنار گذاشته شده براي تزيين و تمشك تزیین کرده و سرو کنید.

از كجا بخريم

اگر تمشك تازه پيدا نكرديد، از تمشك خشك شده يا همان رزبري  استفاده كنيد. اين تمشك را مي توانيد از آجيل فروشي هاي بزرگ تهيه كنيد.
 

پوره جو + کمپوت سیب عسلی و بيسكويت

زمان آماده‌سازی 10 دقیقه. زمان پخت 10 دقیقه
 
مواد لازم برای 4 نفر:
 
  • 4 پیمانه پوره  جو
  • 400 گرم کمپوت سیب
  • 1 ق چ پودر دارچین
  • 20 گرم کره
  • 4 ق س عسل
  • 8 عدد بیسکویت خردشده
  • 1 عدد سیب خردشده
 
طرز تهیه:

1. سیب‌های کمپوت را خرد کنید،چند تكه را براي تزيين كناري بگذاريد و بقيه را  همراه با کره، پودر دارچین و نیمی از عسل داخل تابه یا قابلمه بریزید و  روي شعله ملايم اجاق گاز قرار دهيد . فقط حواستان باشد كه در طول مدت حرارت دادن بايد مرتب مواد را به‌آرامی هم بزنید. حدود 2 دقیقه صبر کنید تا کره آب شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

2. در این  فاصله زماني پوره جو را آماده کنید، سپس مخلوط سیب و عسل و دارچين  را اضافه کنيد و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
 
3. پوره را داخل ظرف‌های موردنظرتان بریزید. بیسکویت‌های خردشده، بقیه عسل و تکه‌های سیب را هم روی پوره بریزید، سپس سرو کنید.

يه جور ديگه

مي توانيد به جای كمپوت سيب ازكمپوت گلابي هم استفاده كنيد.
 

پوره جو با نارگیل و شاتوت

زمان آماده‌سازی 5 دقیقه. زمان پخت 10 دقیقه
 
مواد لازم برای 4 نفر:
 
  • 4 پیمانه پوره  جو
  • 500 گرم شاتوت
  • 2/1 پیمانه نارگیل خردشده
  • 3/1 پیمانه شکر
  • 4 پیمانه شیر
  • 250 گرم آناناس خردشده
 
طرز تهیه:
 

1. يك قابلمه مناسب آماده كنيد و شاتوت  و شكر را در آن بريزيد  و آن را روی حرارت ملايم قرار دهيد. اين مخلوط را مدام  هم بزنید تا شکر حل شود. بعد از اينكه شكر حل شد، حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیاید، حالا حرارت را کم کنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا  مارمالادي از شاتوت  حاصل شود.

2. در این فاصله زماني  پوره ساده را آماده کنید و کنار بگذارید. تکه‌های آناناس را در یک کاسه بریزید. تکه‌های نارگیل و شیر را هم به آن اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید، سپس پوره را اضافه کرده و هم بزنید.
 
3. پوره حاصل را داخل ظرف‌های موردنظر بریزید و در صورت تمایل آ‌نها را با تکه‌های آناناس و نارگیل تزیین کرده و سرو کنید.

يه جور ديگه

اگر آناناس تازه در دسترس نداشتيد ، از كمپوت آناناس استفاده كنيد و اگر با كمبود وقت مواجه هستيد به جاي اينكه مارمالاد شاتوت را خودتان درست كنيد،آن را آماده بخريد.
 
10 دوپينگ پيش مدرسه اي (2)
 

پوره جو و معجون توتي همراه با بادام

زمان آماده سازه 10 دقیقه. زمان پخت 10 دقیقه
 
مواد لازم برای 4 نفر:
 
  • 4 پیمانه پوره  جو
  • 500 گرم مخلوط شاتوت و تمشک
  • 3/1 پیمانه شکر
  • 2 ق چ پودر وانیل
  • 3/1 پیمانه بادام خردشده
  • مقداری پودر قند برای تزیین
 
طرز تهیه:
 
 
1. در یک قابلمه مخلوط شاتوت و تمشک را همراه با شکر بریزید. پودر وانیل را هم اضافه کنید، سپس آن را روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا شکر حل شود. حرارت را کم کرده و صبر کنید تا میوه‌ها نرم شوند.
 
2. در این میان پوره جو را آماده کنید. تکه‌های بادام را هم بریزید و مخلوط کنید. پوره را داخل ظرف‌های موردنظرتان بریزید، مخلوط شاتوت و تمشک را روی آن بریزید. مقداری بادام و کمی پودر قند هم روی پوره بریزید، سپس سرو کنید.

يه جور ديگه

به جای بادام می توانید از مغز های دیگر مانند فندق و گردو  هم استفاده کنید.
 

پوره پرتقال و ريواس

زمان آماده‌سازی 5 دقیقه. زمان پخت 25 دقیقه
 
مواد لازم برای 4 نفر:
 
  • 4 پیمانه پوره جو
  • 3 عدد ریواس
  • 1 عدد پرتقال
  • 3/1 پیمانه شکر
  • 1 ق س پسته ریز خردشده
 
 طرز تهیه:

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. آبِ پرتقال را بگیرید. پوست آن را هم ریز رنده کنید. در یک ظرف مناسب تکه‌های ریواس، رنده پوست پرتقال، آب پرتقال و شکر را بریزید و با هم مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و ظرف را به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا تکه‌های ریواس نرم شوند.

2. در این میان پوره  جو را آماده کنید و در ظرف‌های موردنظرتان بریزید. مخلوط ریواس را هم روی پوره بریزید. پسته خردشده را روی مواد بریزید و سپس  سرو کنید.
 
فوت و فن:

فصل ريواس بهار است ولي اگر شما معمولا اين سبزي خوشمزه را در فريزر خانه تان براي مصارف سالانه نگهداري مي كنيد ، آماده كردن اين پوره عملي است.
 


پوره کاکائویی با تکه‌های شکلات سفید

زمان آماده‌سازی 10 دقیقه. زمان پخت 10 دقیقه
 
مواد لازم برای 4 نفر:
 
  • 4 پیمانه پوره جو
  • 3/1 پیمانه پودر کاکائو
  • 3/1 پیمانه شکلات سفید خردشده
  • 4/1 پیمانه  چيپس شکلات سفید   برای تزیین
  • سس شکلات به میزان لازم
 
 طرز تهیه:

1. پوره  جو  را مطابق با دستور آماده کنید، سپس پودر کاکائو و تکه‌های شکلات سفید را در قابلمه  حاوی بریزید و روی  در کتری در حال جوش قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. صبر کنید تا پوره خنک شود.

2. پوره را داخل ظرف موردنظرتان بریزید، آن را با تکه‌های شکلات سفید و سس شكلات  تزیین کرده و سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 20 آذر 1395  1:22 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها