0

«خوراک بادمجان پنیری» طعم های تازه با بادمجان

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

«خوراک بادمجان پنیری» طعم های تازه با بادمجان

«خوراک بادمجان پنیری» طعم های تازه با بادمجان

 


چی لازم دارم:


برای 4 تا 6 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 40 دقیقه


یک کیلوگرم بادمجان


1 پیمانه پنیر موزارلای رنده شده


2 /1 پیمانه جعفری خردشده


2 حبه سیر له‌شده


2 /1 پیمانه پودر سوخاری


4 /1 پیمانه آرد سفید


2 عدد تخم‌مرغ


به میزان لازم نمک


به میزان لازم فلفل


به میزان لازم روغن


چطور بپزم:


1 ابتدا باید فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سر بادمجان‌ها را جدا کنیدو همه‌ اطراف آنها را با چنگال خراش دهید، سپس آنها را روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، قرار دهید. سینی را حدود 30 دقیقه داخل فر بگذارید تا بادمجان‌ها نرم شوند، بعد از فر درآورید و صبر کنید تا خنک شوند.


2 حالا بادمجان‌ها را، پوست بگیرید و داخل یک کاسه مناسب کاملا لهً کنید. بادمجان‌ها را داخل ظرف غذاساز هم می‌توانید بریزید تا خوب له شوند.


3 حالا پنیر، جعفری، سیر، پودر سوخاری، آرد، تخم‌مرغ و به میزان لازم نمک و فلفل را به بادمجان‌های له شده اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو آماده شود. کمی از مایه را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.


4 در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. یک قاشق سوپخوری از مایه را بردارید و به آن شکل دهید، سپس داخل روغن سرخ کنید. هر تعداد که می‌شود به همین شکل کوکوها را آماده کنید.


یه جور دیگه:

شما می توانید پودر سوخاری را داخل مواد نریزید به این ترتیب که مایه را به شکل مورد نظر درآورید و بعد روی آن ها پودر بپاشید سپس سرخ کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 17 آذر 1395  1:29 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها