ناظمالشریعه: نمیخواهم باخت را توجیه کنم
سرمربی تیم ملی فوتسال میگوید ایران مقابل روسیه موقعیتهای بسیاری داشت اما نتیجه برایش مهم نیست و به دنبال تجربهاندوزی بازیکنان جوان در این دیدار بود.
|
|
|
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، محمد ناظمالشریعه بعد از باخت سنگین 6 بر یک تیم ملی فوتسال ایران مقابل روسیه در جمع خبرنگاران، گفت: نمیتوانیم این شکست را توجیه کنیم. البته امروز بازیکنان جوان زیادی را بازی دادم. ملیپوشان دیروز در جام جهانی بازی کردند، دیروز هم مقابل روسیه بازی سنگینی داشتیم و امروز هم دوباره به مصاف آنها رفتند، به هر حال فشار میآید اما روسها به دو بازی پیاپی عادت کردهاند اما بازیکنان ما بدنشان خالی کرد.
وی افزود: ما در خلق موقعیت عالی بودیم و کسانی که در سالن بودند و یا از تلویزیون مشاهده کردند به ما حق میدهند. من نصف تیم را که باتجربه بودند کم بازی دادم اما در مجموع دیدار دوستانه بسیار خوب است. بازیکنانم تنشان به تن بازیکن اروپایی میخورد و این در آینده کمک خواهد کرد.
سرمربی تیم ملی در مورد بازی دادن به جوانها، گفت: بازیکنی که از رده امید خارج شده باید در خانه بنشیند، باید او را بیاوریم و بازی دهیم هر چند دلمان نمیخواهد ببازیم. من دوست داشتم در این بازی نتیجه نگیریم اما بازیکنان جوانم تجربهاندوزی کنند.
وی در پایان در مورد برنامههای بعدی تیم ملی، بیان کرد: قرار بود با اوکراین بازی کنیم اما لغو شد. به دنبال تیم دیگری هستیم تا در بهمن دیدار دوستانه برگزار کنیم. همچنین به دنبال بازی با قزاقستان در شهریور هستیم. در مورد تمدید قرارداد هم باید هیات رییسه تصمیم نهایی را بگیرد.
|
سه شنبه 16 آذر 1395 10:07 PM
تشکرات از این پست