مواد لازم
آرد - یک پیمانه
آرد سبوس دار - یک پیمانه
خمیرمایه - یک دوم قاشق غذاخوری
بکینگ پودر - یک دوم قاشق چای خوری
روغن کنجد - 2 قاشق غذاخوری
نمک - نصف قاشق چای خوری
آب ولرم - یک پیمانه
طرز تهیه
*خمیر مایه را در کمی آب گرم یا شیر حل وبعد از 20 دقیقه به مواد بیفزایید.
*آرد های الک شده، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و روغن را اضافه کنید و به تدریج آب ولرم را بیفزایید تا خمیر نرم و یکدست شود .
*یک ساعت استراحت بدهید تا حجمش دو برابر شود.
*سپس روغن را داغ کنید و از خمیر تقریبا به اندازه گردو گلوله های کوچکی بردارید و با وردنه پهن و در روغن داغ سرخ کنید (نان در روغن شناور باشد) .