0

خاطرات دانشگاهی (روز دانشجو + امتیاز وِیژه)

alikhodadad
alikhodadad
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 85

پاسخ به:خاطرات دانشگاهی (روز دانشجو + امتیاز وِیژه)

تخم مرغ گنجشک!!

یک روز در سر کلاس استاد درباره حلال و حرام بودن حیوانات صحبت می کردند . ایشان در آن بحث گفتند هر حیوانی که حلال گوشت است تخم آن حیوان هم حلال و اگر آن حیوان حرام گوشت است پس تخم آن حیوان هم حرام می باشد در اثنای سخنان استاد یکی از دانشجویان پرسید که استاد ببخشید: آیا تخم مرغ گنجشک حلال است یا حرام!؟

که به یک باره در کلاس غوغایی به پا شد .

پنج شنبه 18 آذر 1395  6:34 PM
تشکرات از این پست
ghiyase65 rasekhoon_m mty1378
REZAYAT123
REZAYAT123
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 79

تو یکی از ترمامون درس تاریخ تحلیلی اسلام داشتیم و یه استاد بامزه و باحال

این استاد از ما میخواست یه مطلب دینی بیاریم و سرکلاس اونو تحلیل کنیم.

بچه های دانشگاهم که مثل همه دانشجوهای دیگه روش کپی برداری رو خوب بلد بودن همه تواینترنت دنبال مطلب میگشتن تا بیارن سرکلاس و نمره خوب بگیرن.اون روز من و چن تای دیگم تقریبا یه ربع مونده به کلاس رفتیم توکافی نت دانشگاهو یه پاورپوینت خوب وتمیز پیداکردیم وخوشحال رفتیم سرکلاس و چون من نسبت به بقیه فن بیان و اعتماد بنفس بهتری داشتم مسئول ارائه شدم.چند دقیقه ای از کلاس گذشت ویکی از بچه اومدفلششوزدم به لپ تاپ تا ارائه بده دیدیم وای کارمون ساخته اس طرف همون موضوع ماروداره ارائه میده با همون پاورپوینت

حالامام دست وپامونو گم کردیم و نمی دونستیم باید چیکارکنیم با بچه ها تصمیم گرفتیم یه چیزی توفلشمون پیداکنیم و اونو ارائه بدیم منم گشتم دیدم تنها موضوع خوب توفلشم موضوع خودکشیه

نوبت من شد و منم با اعتماد بنفس تمام رفتم جلو و پاور خودکشی رو بازکردم و شروع کردم به ارائه 

استاد ازتعجب شاخ دراورده بود وهی به من میگفت خودکشی چه ربطی به درس ماداره منم در حین ادامه ارائم میگفت ربط داره استاد قبل و بعداسلامم خودکشی بوده وخلاصه هر طوری بود من این موضوع رو ادامه میدادم تا رسید به صفحه ای که نوشته بود هیچکی منو دوس نداره منم باصدای بلند خوندم و یهو دیدم کلاس مثل بمب رفت رو هوا تو همین سروصداها بود که منم سریع ارائه رو تموم کردم و سربلند اومدم سرجام نشستم و نمرمم گرفتم

این بود عاقبت کپی برداری.... 

پنج شنبه 18 آذر 1395  7:29 PM
تشکرات از این پست
ghiyase65 rasekhoon_m mosabeghat_ravabet mty1378
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

یک روزکه حرم رفته بودم یکی ازاساتیدمونودیدم که خادم هم بودندبعدازچندین سال خودمومعرفی کردم ایشون چیزی ازم یادش نبودامامهم ارادت مادانشجویان است که پس ازسال

هایادوخاطرشونوفراموش نکنیم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 18 آذر 1395  8:55 PM
تشکرات از این پست
amirali123 ghiyase65 rasekhoon_m mosabeghat_ravabet mty1378
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

یه استادداریم وقتی میخوادبگه دانشجویان باهم سرکلاس حرف میزنن به طنزمیگه:

نمی دونم چراهمش فکرمیکنم دارین باهم حرف می زنیددرحالیکه مسایل درسی رومطمینامرورمی کنیدیامیبینه که پیامکی روکسی فرستادمیگه سندشد؟مثل عقاب میبینه،خخخ

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

جمعه 19 آذر 1395  1:49 PM
تشکرات از این پست
amirali123 ghiyase65 rasekhoon_m mosabeghat_ravabet magam4u mty1378
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

یادمه کلاس تفسیر موضوعی قران داشتیم بعد کلاس هم مختلط بود و استادمون هم یه روحانی بودن و هر جلسه اول یه 20 دقیقه جزوه میگفتن مینوشتیم بعد از کتاب میرفتیم جلو من هم عادت داشتم جزوه باید به دست خط خودم بود تا میتونستم بخونم بعد استاد هم یه جلسه گفتن جلسه بعد هر چی گفتم میپرسم به صورت شفاعی اماده باشین جلسه بعد اومدیم استاد از روی لیست میومد پایین خیلی هم سخت گیر بود یه نفر - دو نفر - سه نفر .............همین طوری از روی لیست اومد پایین هر سوالی هم که میپرسید بچه ها هیچی نمیگفتن یعنی 20 ثانیه با سوال پرسیدن و بلد نبودن بچه ها زمان طول نمیکشید اومد اومد به اسم محبوب دلها رسید .... چشتون روز خوش همیشه ببینه خخخخ پا شدم مثل بلبل همه سوال ها رو جواب دادم خخخخخ یعنی همه دهناشون باز مونده بود خخخخ هیچی دیگه حالا اینو ول کن بعد کلاس همه اومده بودن سراغ جزو که علی اقا اون جزوتون رو میشه بیزحمت بدین برای کپی خخخخ

خاطرات خوبی بود با دردسرهای فراوونش

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

جمعه 19 آذر 1395  5:49 PM
تشکرات از این پست
ghiyase65 rasekhoon_m mosabeghat_ravabet magam4u mty1378
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4222

امسال با همکلاسی ها اربعین 95 جاتون خالی 

عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

جمعه 19 آذر 1395  10:29 PM
تشکرات از این پست
ghiyase65 rasekhoon_m mosabeghat_ravabet mty1378 magam4u
دسترسی سریع به انجمن ها