چه ها یه جسله ترتیب داده بودن برای پرسش و پاسخ با اساتید گروه . چهار تا استاد ثابت گروه بالای سن نشسته بودن و ما هم مشغول سوال پرسیدن و جواب شنیدن !
یه سری از بچه ها از اساتید نقد و گلایه داشتن ....داشته باشید واکنش اساتید محترم رو ...(دکترها رو فاکتور میگیرم). واعظی کلی برامون موعظه کرد ....گلچین طبق معمول تا میتونست مارو تخریب شخصیت کرد و نوک پیکانو به سمت خودمون گرفت ....دلاور هم کمی تا قسمتی حالت انفجاری به خودش گرفت و بچه هارو به نمک خوردن و نمکدون شکستن متهم کرد و جلسه رو به نشانه اعتراض ترک کرد !!!! این میون تنها محمدی تا حدی با بچه ها با زبون مدارا حرف زد ...
حالا گناه ما چی بود ؟!!! نقد هایی که به اساتید وارد کرده بودیم این ها بودن : کم بودن امکانات آزمایشگاهی طوریکه برای یه نمونه خیلی از ما الان نمیتونیم یه آزمایش خاک به تنهایی انجام بدیم ! تق و لق بودن کلاس های دلاور (آخه دکتر همیشه دیر می اومد و بعضی وقتها کلاسش کنسل میشد ،البته من شخصا با این شخصیت" دنیا رو سخت نگیر" دلاور خیلی حال میکنم !)و قس علی هذا ....
خلاصه این بود نهایت نقد پذیری ما ...کلی گفتم چون میدونم خود ما هم آستانه نقد پذیریمون پایینه ...