0

خاطرات دانشگاهی (روز دانشجو + امتیاز وِیژه)

SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4222

پاسخ به:خاطرات دانشگاهی (روز دانشجو + امتیاز وِیژه)

خاطره اول:

من و بچه ای کلاس 6 نفرمون قرار گذاشتیم اربعین امسال بریم کربلا

ویزا و پاسبورت رو گرفتیم و راهی شدیم 

پامون که به شلمچه رسید رفیقم گفت رسیدین مهران تا دلتون بخواد موز می دن که حالت به هم بخوره

تا به یک کیلومتری مرز رسیدیم پذیرایی ها شروع شد ولی موزی در کار نبود . همه میوه ها بود به غیر موز...

در همین هیاهو یک دفعه دیدیم صدا بلندی میگه: این موز؟(کحاست موز) بعد دیدیم ای دل غافل این علی هستش 

که دیگه صبرش به پایان رسیده 

که میگه آَین موز؟

بعد 5 دقیقه با این کارش موز گیرش اومدsmiley

عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

سه شنبه 16 آذر 1395  12:56 PM
تشکرات از این پست
ghiyase65 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet mty1378 magam4u amirali123 ehsan007060 sayyed13737373 nazaninfatemeh shayesteh2000
ghiyase65
ghiyase65
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 421

نقل قول ghiyase65

***با عرض سلام و تبریک روز دانشجو به همه دانشجویان عزیز و گرامی ***

یادم میاد ترم اول دانشگاه بودم و خیلی بچه شری بودم * کلاسمون هم دختر و پسر با هم بودند *به عنوان مهمان پسرخاله ام هم سر کلاس برده بودم و دوتایی ردیف آخر کلاس نشسته بودیم *

استاد داشت درس توضیح میداد ماهم از عقب بچه ها رو اذیت می کردیم که یکدفعه استاد متوجه شد وسروصدا کرد و جفتمون از کلاس اخراج کرد *

من هم خیلی خجالت کشیدم و آبروریزی شد * از سراین قضیه اون درس هم حذف کردم *

سه شنبه 16 آذر 1395  1:33 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet mty1378 magam4u amirali123 ehsan007060 sayyed13737373 salma57 rasekhoon_m nazaninfatemeh
hooryeh
hooryeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 857

روز دانشجو مبارک

بعد از نهار کلاسی داشتیم که اکثر دانشجویان سر کلاس یا خواب بودند یا خمیازه میکشیدند

استاد جلسه اول که اوضاع را اینطور دیدگفت برای اینکه درس را بهتر بفهمید قبل از اینکه به کلاس من بیایید باید دو مرتبه حیاط دانشگاه (بزرگ نبود ) را بدوید و چون سید باعث نشاط میشود باید حداقل نصف سیب بخورید.......

موقع دویدن مسئولحضور وغیاب هم داشتیم

اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه والمستشهدین بین یدیه

سه شنبه 16 آذر 1395  3:23 PM
تشکرات از این پست
ghiyase65 amirali123 magam4u ehsan007060 sayyed13737373 salma57 rasekhoon_m mty1378 mosabeghat_ravabet nazaninfatemeh
maedeh9090
maedeh9090
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 554

زمان دانشگاه یک استاد خانم داشتیم که خیلی شیک پوش بود

جلسه اول که درس میداد من تا پایان کلاس نگاهم به روسری قشنگی بود که سرش بود وفقط میخواستم بدانم چطوری انرا پاپیونی بسته  و استاد محترم هم حتما توی دلش میگفت چه دانشجوی فعال ودرسخوانی!!!!!!

روز دانشجو مبارکباد

سه شنبه 16 آذر 1395  3:41 PM
تشکرات از این پست
ghiyase65 amirali123 magam4u ehsan007060 sayyed13737373 salma57 rasekhoon_m mty1378 nazaninfatemeh
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

خاطره سوم

کشیدن سیگار ................ به به

یادمه همکلاسی هایی داشتم که اهل سیگار بودند ....

بعد چند نفری که میشدیم میرفتیم بوفه دانشگاه یه چایی -نسکافه ای میزدیم به بدن تو مسیر راه یکی از دوستان خیلی به سیگار علاقه داشت و هر سری سیگار جدید تهیه میکرد و میاورد از ایرانی گرفته تا از این قهوه ای ها خارجی بود میگفت نمیدونم در میاورد و به همه میداد اونا هم که اهل سیگار خخخ من هم که اصلا از سیگار متنفر یعنی خوشم نمیاد این رو جدی میگم .. بعد همه میگرفتن و من هم گرفتم ( این رو که میگم اولین بار که به من هم تعارف کرد ) به همه اتیش داد به من که رسید ن گفتم من نمیکشم گفت پس چیکار میکنی ؟ گفتم میخوای ببینید ؟ گفتند اره گفتم پس خوب دقت کنید سیگار رو انداختم زمین و با پام لهش کرد وای اینقدر کیف داره خخخخ اون گفت چیکار میکنی این گفت ....... گفتم عایا من میگم چرا شما سیگار میکشید ( البته خودمونیم میگفتم ها خخخ) من  اینجوری دوست دارم به شما چه خخخخ دیگه یه طوری شده بود موقع سیگار دادن میگفتم منم میخوام نمیدادند میگفتند نه خخخخ دیگه جونم واستون بگه اینطوری شد که خیال من هم راحت شد بعد این رو هم بگم مواقعی رو دیدم که یواشکی سیگار رد و بدل میکنند تا من متوجه نشم چون شده بود که بدن بگن بکشی ها منم جلو چشمشون رو زمین میکشیدمش خخخخخخخخخخ

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

سه شنبه 16 آذر 1395  4:52 PM
تشکرات از این پست
mty1378 ehsan007060 sayyed13737373 rasekhoon_m mosabeghat_ravabet ghiyase65 nazaninfatemeh
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

📌20 جمله طلایی رهبر انقلاب اسلامی درباره « دانشجو»

📌20 جمله طلایی  رهبر انقلاب اسلامی درباره « دانشجو»

🔸بنده دلم می‌خواهداین جوانان ماشمادانشجویان؛ چه دختر،چه پسر وحتّی دانش‌آموزان مدارس،روی ریزترین پدیده‌های سیاسی دنیا فکرکنید وتحلیل بدهید۱۳۷۲/۰۸/۱۲

🔸عزیزان من!رابطه باخدا راجدّی بگیرید.شما جوانید؛به آن اهمیت بدهید، باخدا حرف بزنید، ازخدا بخواهید.مناجات، نماز،نماز باحال وباتوجّه، برای شما خیلی لازم است.مبادا اینهارابه حاشیه برانید.۱۳۷۷/۰۲/۲۲

🔸دانشگاه باید بتواندیک جنبش نرم‌افزاریِ همه‌جانبه وعمیق دراختیار این کشور و این ملت بگذاردتا کسانی که اهل کار و تلاش هستند، باپیشنهادها و باقالبها و نوآوریهای علمیِ خودی بتوانندبنای حقیقی یک جامعه آباد و عادلانه مبتنی بر تفکّرات و ارزشهای اسلامی را بالاببرند. ۱۳۷۹/۱۲/۰۹

🔸برداشت وتوقّع بنده ونظام اسلامی ازجماعت دانشجو این است که فکر می‌کنیم دانشجویک روشنفکرتمام عیارِ مسلمان است؛ متدیّن است. ۱۳۸۱/۰۹/۰۷

🔸من می‌خواهم غالب یا بیش از غالب بدنه دانشجویی کشور، مجموعه‌ای متعهّد و دارای احساس مسؤولیت نسبت به آرمانهای دانشجویی باشند. یکی از این آرمانها مسأله علم است؛ دومی عدالتخواهی است و آرمان سوم، آزاداندیشی و آزادیخواهی است.۱۳۸۲/۰۸/۱۵

🔸در زمینه عدالتخواهی، می‌توانید قانون اساسی را مطالعه کنید و ببینید اگر ما بخواهیم عدالت اجتماعی را با همان مفهوم متعارفی که همه می‌فهمیم، تحقّق ببخشیم، باید از کدام دستگاهها چه توقّعهایی داشته باشیم. ۱۳۸۲/۰۸/۱۵

🔸نباید به‌طور دائم در عرصه‌ی تجربه و ترجمه - علم ترجمه‌ای، حتّی فکر ترجمه‌ای، ایده و مکتب و ایدئولوژی و اقتصاد و سیاست ترجمه‌ای - بمانیم؛ زیرا این ننگ است برای انسان که از خرد، سنجش، تحلیل و درک و فهم خود استفاده نکند ۱۳۸۲/۰۹/۲۶

🔸انتظار من از شما جوانها و اساتید این است. تولید علم کنید. به سراغ مرزهای دانش بروید. فکر کنید. کار کنید. با کار و تلاش می‌شود از مرزهایی که امروز دانش دارد، عبور کرد. ۱۳۸۳/۰۴/۱۷

🔸سیاست زدگی و سیاست بازی به هیچ وجه مورد تأیید نیست اما سیاست گری و برخوردار شدن از قدرت فهم و تحلیل سیاسی، نیاز مبرم دانشجویان و دانشگاههاست. ۱۳۸۵/۰۷/۲۵

🔸مظهر شهامت و سرعت عملِ ملت ایران دانشجویان بودند؛ آن هم دانشجویانی که پیروخطّ امام بودند، نه دانشجوی وابسته به فلان حزب سیاسی یا فلان تشکیلات گوناگون و بی‌ایمان؛ نه، دانشجویی که خطِّ امام را قبول داشت و به آن مؤمن بود. ۱۳۸۶/۰۸/۰۹

🔸فرق شمای جوان و دانشجو وصادق و پاکیزه‌دل، با یک آدم سیاسی‌کار باید در همین باشد؛ حرفتان را صریح بزنید؛ آنچه را که میزنید، از دل بزنید؛ واگر چنانچه معلوم شد که اشتباه است، سریع پس بگیرید؛ راحت.این، به نظر من یکی از بهترین شاخصه‌های دانشجوئی است. ۱۳۸۷/۰۷/۰۷

🔸جنبش دانشجوئی درکشور مادر تاریخِ ثبت شده و شناخته شده‌ی خود، همیشه ضد استکبار، ضد سلطه، ضد استبداد، ضداختناق و بشدت عدالتخواه بوده است. ۱۳۸۷/۰۹/۲۴

🔸این برداشت من ازجنبش دانشجوئی و نگاه من به جنبش دانشجوئی است: ضداستکباری، ضد فساد، ضد اشرافیگری، ضد حاکمیت تجمل‌گرایانه و زورگویانه، ضد گرایشهای انحرافی؛ اینها خصوصیات جنبش دانشجوئی است. ۱۳۸۷/۰۹/۲۴

🔸تشکل‌های دانشجوئی فرصتی هم برای دانشجوایجاد میکندبرای کار دسته‌جمعی. و من به کار دسته‌جمعی اعتقاد دارم و این را یک نیاز دانشجو میدانم؛ کسب مهارتهای گوناگون؛ مهارتهای سیاسی، اجتماعی.۱۳۸۷/۰۹/۲۴

🔸ازدانشگاه همیشه و درهمه جااین انتظارهست که محل جوشش و اوج دو جریان حیاتی در کشورباشد: اول، جریان علم و تحقیق؛ دوم،جریان آرمان‌گرایی‌ها و آرمان‌خواهی‌ها و هدفگذاری‌های سیاسی و اجتماعی. ۱۳۸۷/۰۹/۲۴

🔸درجنگ نرم، شماجوانهای دانشجو، افسران جوان این جبهه‌‌‌‌‌‌‌‌‌اید...افسر جوان تو صحنه است؛ هم به دستور عمل میکند، هم صحنه را درست می‌‌‌‌‌‌‌‌‌بینید؛ باجسم خودوجان خود صحنه را می‌‌‌‌‌‌‌‌‌آزماید.لذا اینها افسران جوانند؛دانشجو نقشش این است. ۱۳۸۸/۰۶/۰۸

🔸در زمینه‌ی مسائل علمی بایددنبال قله بود؛ که این، توجه شما رابه درس خواندن وخوب درس خواندن بایدنتیجه بدهد. ۱۳۹۱/۰۵/۱۶

🔸سطح معرفت رابالا ببرید.با قرآن، با نوشتجات مرحوم شهیدمطهری، بانوشتجات فضلای بزرگی که خوشبختانه امروز در حوزه‌های علمیه حضور دارند،آشنا شوید. ۱۳۹۱/۰۵/۱۶

🔸بایدهمت شمااین باشد که در دنیابه وضعی برسیم که اگر کسی بخواهد به تازه‌های علمی دست پیدا کند، مجبور باشد زبان فارسی یادبگیرد. ۱۳۹۱/۰۷/۲۲

🔸من همه‌ی دانشجویان رابه «دانشجویی» به معنای واقعی کلمه - یعنی دنبال علم رفتن - وبه فعالیتهای متناسب بادانشجوئی دعوت میکنم؛چه فعالیتهای اجتماعی، چه فعالیتهای سیاسی

سه شنبه 16 آذر 1395  6:33 PM
تشکرات از این پست
mty1378 magam4u taha_h sayyed13737373 rasekhoon_m mosabeghat_ravabet ghiyase65
mansoor67
mansoor67
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3583

روز دانشجو را به دانشجویان عزیز  تبریک عرض می نمایم.

یاد دوستان دانشجو بخیر اهل شوخی و مزاح بودند. یک روز عده ای نیامده بودند بنده مبصر بودم  گفتند برایشان غیبت بزن گفتم بنده چه کاره ام خدا غیبت بزند.  همه منتظر همین بودند که چند روز ی سفره مزاحشان پهن باشد. دوستان عزیزم هر جا هستند به سلامت باشند.

تا جهان هست علم باید روشنی بخشد بشر

اهل دانش اهل تحقیق در تلاشی ســربسر

تا شود  پر میوه هر شاخ برومنـد ای پسر

درس خود خوان ونمادرمان بشرسودی ببر

فی البداهه: منصور مقدم 16/9/1395

سه شنبه 16 آذر 1395  6:43 PM
تشکرات از این پست
mty1378 amirali123 sayyed13737373 salma57 rasekhoon_m mosabeghat_ravabet ghiyase65 nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام وتبریک روزدانشجوبرهمگان خصوصادانشجویان راسخونی

خاطرات خنده داروطنززیادی دارم اماخیلیاشونوفراموش کردم

یه استادطنزی داریم که وقتی ازکسی درس می پرسه میگه بقیه هم بلدن درس روهاامامیگن یه وقتی ریانشه یاوقتی بعضیهاکه دیرمیان میگه ببخشیدمازودترازشمااومدیم کلاس به بزرگی خودتون ببخشید،بچه هاهم شرمنده سرشونوپایین میندازن.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 16 آذر 1395  10:17 PM
تشکرات از این پست
amirali123 sayyed13737373 salma57 rasekhoon_m mty1378 magam4u mosabeghat_ravabet ghiyase65 nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1

سرکلاس آزمایشگاه حشره شناسی بودم دوران کارشناسی که استادم متوجه شدمن نقاشیم خوبه به بچه هاگفت که ازمن وقت بگیرندتابهشون آموزش بدم.

منم باچهره حق بجانب وقیافه میگرفتم ومیگفتم طبق گفته استادبایستی ازم وقت بگیرین وبشوخی میگفتم صف تشکیل بدین به یکی میگفتم آقابروته صف 

یه همچین ظرفیتی داشتم که نگو،خخخخ

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 16 آذر 1395  10:21 PM
تشکرات از این پست
amirali123 sayyed13737373 salma57 rasekhoon_m mty1378 mosabeghat_ravabet ghiyase65 nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1

باهمین دکترحشره شناسی یادمه امتحان داشتیم دستیاردکترکه حکم تکنسین وکمک کننده ودرآزمایشگاه بادکترهمکاری میکردوبابچه هاشوخی میکردوروش بازبودموقع امتحان ازیقمون به شوخی میگرفت وپرتمون میکردواسه امتحان توآزمایشگاه،یادش بخیر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 16 آذر 1395  10:24 PM
تشکرات از این پست
amirali123 sayyed13737373 salma57 rasekhoon_m mty1378 mosabeghat_ravabet ghiyase65 nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1

یه بارم همین دکترحشره شناسی چون سامسونیت من خانواده بودوبزرگ ازمن خواهش کردچون استادپروازی هست وازتهران میادروپوششوواسه هفته بعدنگهه دارم وبیارم بچه هابعدازرفتنش روپوششوازمن گرفتن ومثل این فیلمای کارتونی زیرپالگدکردن گفتم این امانته ها؟هفته دیگه من بایستی جوابگوباشم.

یه بارم باهمین استادخواستم ازش ایرادبگیرم آخه همیشه روورقه می نوشت

درک سوال قسمتی ازسوال است

وبه سوال بچه هاسرامتحان پاسخ نمیداد

آره میگفتم خواستم ازش ایرادبگیرم احساس کردم یه فرمولی روبه اشتباه به دانشجوهاگفته رفتم کتابخونه بامدرک وسندجلوش گذاشتم

به بچه هاگفت آفرین فرشون

دانشجوبایستی اینگونه باشه بره دنباله علم

بعدشم بهم گفت این همین فرمول هستش بااین تفاوت که برعکس گفته شده وکلی تشکرکردوخاطره خوب وبیادماندنی ای واسم شده.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 16 آذر 1395  10:31 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 rasekhoon_m mty1378 mosabeghat_ravabet ghiyase65 nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1

دانشگاه همش خاطره است

ازروزیکه قبول شدم دررشته کارشناسی واستون بگم

اون موقع یعنی سال۱۹۹۱میلادی نه شوخیدم سال ۱۳۷۲بودکه متوجه شدم اسامی قبولی اعلام شده اون موقعهامثه الان اعلام اسامی اینترنتی نبودوروزنامه ای بودیادش بخیریادمه ازرکیوسک روزنامه خریدم ورفتم تویه کوچه خلوت که کسی نباشه روزنامه روگذاشتم روزمین داخل کوچه وشروع به گشتن اسمم کردم که ناگهان چشمتون روزبدنبینه،خخخخ اسمموپیداکردم وازخوشحالی جهشی به آسمون کردم وازطریق تلفن به خونوادم اطلاع دادم.چی زودگذشت

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 16 آذر 1395  10:37 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m mty1378 mosabeghat_ravabet ghiyase65 nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1

هنوزانتخاب واحداشویادمه وچقدربدم میومدازترمه بهمن که مجبوربودیم توزمستون بریم امتحان بدیم،خاطراته جزوه نوشتنهامثه حالانبودکه اگه کلاس نتونی بری جزوه روتوتلگرام عکس میگیرن میفرستن اون موقع بایستی به ده نفرمیگفتی تاآیابرات جلسه بعدی جزوه بیاره یانه یااستاداکه جزوه میگفتن سرکلاس ازخستگی کارخواب بودیم ومی نوشتیم که اگه جزوه روجلاوی آفتاب میذاشتی خرچنگ قورباغه چشماتون میچید،خخخ

خاطرات سلف غذاخوری،خاطراته ازدواجهای دانشجویی همه وهمه خاطرات خوش است

همیشه به بچه هامیگم این روزهاهم میگذره وارشدروهم تموم میکنیم فقط لحظات دیگه برنمیگرده پس همیشه شادباشیم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 16 آذر 1395  10:43 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m mty1378 mosabeghat_ravabet ghiyase65 nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1

یه دکترای بیوشیمی داشتیم

اول ترم جهت آشنایی گفت هرکی بگه ازکدوم شهره،محل کارش کجاست وکجادرس خونده؟

نوبته منکه شدگفتم ساکن مشهدم محل کارم شیروان درخراسان شمالی ودرقوچان دیپلم گرفتم،بجنوردهم دانشگاه میام.

استادگفت عجب شدآش شله قلمکارکه؟

همه زدن زیرخنده.

همین استادیادش بخیرخیلی اخلاق افتاده ای داشت

همیشه میگفت هرچه علم انسان افزایش پیدامیکنه انسان خاکی ترمیشه.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 16 آذر 1395  10:50 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m mty1378 mosabeghat_ravabet ghiyase65 nazaninfatemeh amirali123
farshon
farshon
کاربر طلایی1

یادی هم کرده باشم ازروزدانشجوی سال گذشته دانشگاهمون درمقطع ارشدکه به مناسبت این روزازطرف رایتل یه سیم کارت رایگان به هردانشجوتودانشگاهمون دادندالبته من چون کارت ملی نبرده بودم موفق نشدم دریافت کنم اماحرکت جالبی بود امسال هم شنیدم دانشگاهی درکاشمرازطریق پیامک این روزروبه دانشجوهاتبریک گفته.

ازدواجهای دانشجویی هم خیلی خوبه ووامهای خوبی میدن

ازمن به شمانصیحت که همیشه آدم دانشجونیست ازاین فرصت استفاده کنید.موفق باشید

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 16 آذر 1395  10:56 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mty1378 mosabeghat_ravabet ghiyase65 nazaninfatemeh amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها