پاسخ به:جانبازان و ايثارگران دفاع مقدس
و در ميان ماست >محمدعلي پرتو
|
|
|
|
|
|
نام خانوادگی:پرتو
|
نام :محمدعلي
|
محل تولد :/مشكين شهر/فخرآباد
|
تاریخ تولد :1344
|
نوع مجروحیت : قطع نخاع
|
در صد جانبازی :70%
|
|
جانباز محمدعلي پرتو
سال 1344 در روستاي فخرآباد شهرستان مشكين شهر به دنيا آمدم و پس از طي دوران ابتدايي به فعاليتهاي انقلابي روي آوردم. در زمان جنگ تحصيلات خود را در مقطع دوم راهنمايي ناتمام گذاشتم، تا به تكليف خود عمل كنم. بعد از مجروحيت در عمليات بدر در آسايشگاه تبريز بستري بودم. در آن زمان اولين نفري بودم كه تقاضاي ادامه تحصيل را به بنياد شهيد دادم و در آسايشگاه به همراه معلمي كه از بيرون ميآمد ادامه تحصيل دادم تا اينكه به آسايشگاه ثارالله تهران انتقال يافتم. همان زمان ازدواج كردم و زمينه براي تحصيلاتم بيشتر فراهم شد. بعد از سكونت در مشكينشهر از آنجا كه مدارك پايان دوره راهنمايي من در آسايشگاه تبريز گم شده بود، دوباره از مقطع راهنمايي در شهرستان مشكينشهر تحصيلات خود را شروع كردم تا اينكه در سال 1370 موفق به اخذ ديپلم شدم.
به دليل اينكه جانباز قطع نخاعي از گردن بودم هيچگونه توانايي نوشتن را نداشتم. در تمام دوران تحصيل همسرم در امر نوشتن به من كمك ميكرد. پيشرفت من در تحصيل چنان خوب بود كه بنياد ماشين تايپي را در اختيارم گذاشت. سال 1371 موفق به قبولي در رشته علوم سياسي دانشگاه تهران شدم اما به علت اينكه لازمه تحصيل در اين رشته سلامتي است بار ديگر در آزمون دانشگاه شركت كردم و در سال 1372 در رشته فقه و مباني حقوق دانشگاه آزاد تبريز پذيرفته شدم. يك ترم درس خواندم ولي چون علاقمند به تحصيل در دانشگاه دولتي بودم سال 1373 در رشتهي تاريخ دانشگاه تبريز پذيرفته شدم.
همزمان با تحصيل در اين دانشگاه به پيشنهاد معاون دانشجويي وقت در كميته انضباطي دانشگاه مشغول به كار شدم تا اينكه بلافاصله در مقطع كارشناسي ارشد تاريخ بدون استفاده از سهميه توانستم با كسب رتبه دوم كنكور پذيرفته شوم. سال 1382 نيز مقطع دكترا را گذراندم و هم اكنون به عنوان مدرس دانشگاه تبريز و دانشگاه امام حسين (ع) به غير از كميته انضباطي دانشگاه مشغول فعاليت هستم.
من بيش از 15 مقاله و 3 كتاب آماده چاپ دارم و كتاب تحولات لبنان در گستره تاريخ استعمار كهن تا فرانو در دنيا و مقالههاي تأثير متقابل نقاشي ايران و چين در دورهي مغول و استعمار فرانسه در لبنان را چاپ نمودم.
در زمان تحصيلم مشكلاتي در تهيه وسايل آموزشي و اياب و ذهاب داشتم و هم اكنون نيز هزينههاي چاپ مقالات و كتابهايم را خود پرداخت ميكنم.
تقريباً همسرم «رقيه تقوي گرجي» 99 درصد از امورات درماني من را به عهده دارد. بعضي از شبها بيش از 20 بار به دليل مشكلات جسمي و تنفسي از خواب بيدار ميشوم كه در همه زمانها همسرم پرستاري از من را بر عهده دارد و در تمام مطالعات و تحقيقات زحمت نوشتن و ديگر مسائل با ايشان بود. در واقع مدرك دكتراي من مال ايشان است. چرا كه بعد از خدا اگر حمايت همسرم نبود به اين مرحله نميرسيدم.
خبرگزاري ايسنا 2/11/85
منبع: خبرگزاري ايسنا
|
|
پنج شنبه 16 دی 1389 7:59 PM
تشکرات از این پست