0

انتقاد از بازیکن NBA برای حضور در تولد دخترش

kz1350
kz1350
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6140

ال هارفورد بازیکن تیم بسکتبال بوستون سلتیکس در لیگ NBA، بازی بامداد روز سه شنبه‌ی تیم خود را به دلیل به دنیا آمدن دخترش از دست داد. این در حالی است مایکل فلگر مجری رادیویی بوستون در اعتراض به این حرکت اعلام کرد که هارفورد باید مقابل میامی بازی می‌کرد. 

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، ال هارفورد به دلیل به دنیا آمدن دخترش ٨ ساعت قبل از بازی بوستون سلتیکس مقابل میامی هیت، بوستون را ترک کرد و به آتلانتا محل زندگی خانواده‌اش رفت. 

مایکل فلگر مجری رادیویی بوستون در برنامه‌ی خود اعلام کرد که این بازیکن ٣٠ میلیون دلاری حتی نباید یک روز تیم خود را برای به دنیا آمدن دخترش ترک می‌کرد. او در اظهارات خود گفت: اگر همسر یا بچه‌ی او مشکلی داشتند این عمل قابل توجیه بود اما وقتی یک تولد بدون مشکل اتفاق می‌افتد او نباید تیمش را ترک می‌کرد. من اگر جای او بودم می‌ماندم و بازی می‌کردم. ‌ما از بچه‌ها می‌خواهیم که همه چیز را فدای تیم‌شان کنند. 

ال هارفورد بعد از این حرکت خود در توییترش نوشت که برای خانواده‌اش مهم بوده تا به هنگام تولد دخترش در کنار همسرش باشد. 

بوستون سلتیکس در بازی بامداد سه شنبه بدون هارفورد، میامی هیت را با نتیجه‌ی ١١٢ بر١٠٤ شکست داد. 

چهارشنبه 10 آذر 1395  4:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها