0

گراتن سیب زمینی و اسفناج

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

گراتن سیب زمینی و اسفناج

گراتن سیب زمینی و اسفناجمواد لازم

 

سیب زمینی -  4 عدد
اسفناج پخته -  2 لیوان
آرد -  4 قاشق غذاخوری
شیر -  2 لیوان
کره  - 50 گرم
پیاز - یک عدد
سیر -  2 حبه
پنیرگودا رنده شده  -   به مقدار لازم

 

طرز تهیه
اسفناج پخته و خرد شده را داخل قابلمه ای بریزید و مقداری روغن اضافه کنید و تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود. سپس از روی حرارت بردارید .( برای پخت اسفناج آن را بدون آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.)سیر و پیاز رنده شده و کره را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا نرم شود ، شیر و آرد را مخلوط کنید

 

سپس به سیر و پیاز اضافه کنید و با حرارت متوسط هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود.سیب زمینی ها را پوست بکنید و به صورت حلقه ای برش بزنید. ته ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف سیب زمینی حلقه شده داخل ظرف بچینید و روی آن مقداری سس سفید بریزید ، روی سس مقداری اسفناج تفت خورده و پنیر رنده شده بریزید و پخش کنید. لایه بعدی را به همین صورت بریزید و در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد 50 – 60 دقیقه بگذارید تا گراتن آماده شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 7 آذر 1395  5:36 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها