مواد لازم
سیب زمینی - 4 عدد
اسفناج پخته - 2 لیوان
آرد - 4 قاشق غذاخوری
شیر - 2 لیوان
کره - 50 گرم
پیاز - یک عدد
سیر - 2 حبه
پنیرگودا رنده شده - به مقدار لازم
طرز تهیه
اسفناج پخته و خرد شده را داخل قابلمه ای بریزید و مقداری روغن اضافه کنید و تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود. سپس از روی حرارت بردارید .( برای پخت اسفناج آن را بدون آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.)سیر و پیاز رنده شده و کره را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا نرم شود ، شیر و آرد را مخلوط کنید
سپس به سیر و پیاز اضافه کنید و با حرارت متوسط هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود.سیب زمینی ها را پوست بکنید و به صورت حلقه ای برش بزنید. ته ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف سیب زمینی حلقه شده داخل ظرف بچینید و روی آن مقداری سس سفید بریزید ، روی سس مقداری اسفناج تفت خورده و پنیر رنده شده بریزید و پخش کنید. لایه بعدی را به همین صورت بریزید و در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد 50 – 60 دقیقه بگذارید تا گراتن آماده شود.