0

طرز تهیه مینی پای پیاز و بیکن

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه مینی پای پیاز و بیکن

وب‌سایت روزیاتو: در اینجا، مینی پای با بیکن، کدو حلوائی و پیاز را برایتان آموزش داده ایم که امیدواریم مورد پسندتان قرار بگیرد.

مواد لازم (۶ عدد):
 
  •     خمیر آماده پای
  •     ۳ پیمانه پیاز خلالی
  •    ۲۳۰ گرم بیکن
  •     ۲ پیمانه کدوحلوائی
  •     یک چهارم قاشق چایخوری پودر مریم گلی
  •     روغن سرخ کردنی
  •     ۲ عدد تخم مرغ
  •     نصف پیمانه خامه ترش
  •     یک چهارم پیمانه شیر
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۱ عدد تخم مرغ
 
مینی پای پیاز و بیکن

طرز تهیه:
 
1-فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
 
2-بیکن ها را در تابه متوسط تفت دهید تا برشته شوند. کدو حلوائی و پیاز را بیفزائید و سرخ کنید تا کاملا سبک شده و طلایی شوند. مریم گلی، نمک و فلفل سیاه را افزوده و هم بزنید. سپس آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
 
3-خمیر پای را باز کرده و تا جای ممکن نازک کنید. با استفاده از قالب یا کاسه، خمیر را به قطر قالب مافین برش دهید. خمیرها را درون قالب بگذارید.
 
4-در این مرحله، در یک کاسه کوچک، تخم مرغ، خامه ترش و شیر را مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه بیفزائید و هم بزنید.

5-از مخلوط کدو حلوائی و بیکن درون کاسه های مافین بریزید.
 
6-سپس به آرامی از مخلوط تخم مرغ روی آن بریزید.

7-روی پای را با خمیرهای باقی مانده تزئین کنید.
 
 
8-یک عدد تخم مرغ را با مقدار کمی آب مخلوط کرده و با قلم مو روی سطح خمیرها بمالید.
 
9-قالب را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی شود. برای بهتر پخته شدن، یک لایه فویل آلومینیومی روی مواد بکشید و فقط ۱۰ دقیقه آخر آن را بردارید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 6 آذر 1395  5:09 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها