با سلام،
کاربران دریافت جایزه:
1- بهترین و زیباترین کتابی رو که تا به حال خوندم قرآن کریم و تفاسیر آن بهترین جمله یا نکته ای که از قرآن کریم و تفاسیر آن برام جالب بوده و تو ذهنم مونده :
آیه30سوره شوری - قرآن کریم - الله جَل َّ جلالُه
مجمع البيان في تفسير القرآن جلد9 صفحه47 - طبرسی : پیامبر اکرم(ص) برترین آیه را آیه 30 سوره شوری، اعلام میفرمایند: " وَ ما أَصابَكُمْ مِنْ مُصيبَةٍ فَبِما كَسَبَتْ أَيْديكُمْ وَ يَعْفُوا عَنْ كَثير" : هر مصيبتى به شما رسد در برابر اعمالى است كه انجام دادهايد، و بسيارى را نيز عفو مىكند.
متن روایت اینگونه است: "و روي عن علي(ع) أنه قال، قال رسول الله(ص) خير آية في كتاب الله هذه الآية يا علي ما من خدش عود و لا نكبة قدم إلا بذنب و ما عفا الله عنه في الدنيا فهو أكرم من أن يعود فيه و ما عاقب عليه في الدنيا فهو أعدل من أن يثني على عبده".امام علی(ع) میفرماید: رسول خدا(ص) فرمود بهترین آیه در قرآن این آیه(30، شوری) است. یا علی، هيچ خراش چوبى، و هيچ زمين خوردنى نيست، مگر آنكه به واسطه گناهى است كه انسان انجام داده است. خداوند بزرگتر از آن است كه هر گناهى را كه در دنيا عفو کرده، در آخرت انسان را برای آن مجازات فرمايد، و گناهانى را كه در دنيا مكافات فرموده، عادلتر از آن است كه در آخرت انسان را دوباره به خاطر آن مجازات نماید.
نکات قابل توجه :
• هر کاری که میکنید باید حسابش را پس بدهید.
• بعضی بلاها از کوچک تا بزرگ، شاید برای تصفیه حساب خدا با شما باشد.
• اینجا کارها خیلی ساده تر است و حسابها زود پاک میشود.
• هر مصیبتی که کفاره گناهان نیست. اشتباه نکنید.
• حساب هر کسی را اینجا نمیرسند. این امتیازی برای دوستان است.
• دوستان هم باید حواسشان را جمع کنند که اشتباه زیادی نکنند.
کاربر: smhhms
2 - بهترین و زیباترین کتابی رو که تا به حال خوند م كتاب يك دقيقه بــراي خــودم از اسپنسر جانســون
اگر ثروتمند نيستي مهم نيست،بسياري از مردم ثروتمند نيستند
اگر جوان نيستي ،همه با چهره ي پيري مواجه مي شوند
اگر تحصيلات عالي نداري با كمي سواد هم مي توان زندگي كرد
اگر سالم نيستي ، هستند افرادي كه با معلوليت و بيماري زندگي مي كنند
اما اگر عزت نفس نداري ، برو بمــير كه هيــچ نداري .. !
کاربر: a433b6090c
3 - کتاب آیا میدانید نوشته : رضا جاهد
متن:
آیا میدانید عقرب از حیوانات مسخ شده است؟
در حدیث معتبر از رسول اکرم (ص) فرمودند:
عقرب مسخ شده و او مردی است سخن چین که اختلاف می نموده بین مردم به سخن چینی و برهم زنی، و وادار می کرده به دشمنی ( ص179)
کاربر: 13691367
4 - " چطور می توانستم باور کنم که از عمر امامشان نزدیک به پانصد سال گذشته و او هنوز زنده و جوان باشد ، از طرفی با خود می گفتم اگر چنین عمر طولانی محال باشد پس چگونه حضرت نوح بیش از دو برابر آن حضرت عمر کرده است ؟ "
رؤیای نیمه شب
کاربر:Nimbostratus
5 - کتاب بهشت خانواده جلد اول نویسنده دکتر سید جوادمصطفوی.
بهترین شمامسلمانان ، مردی است که بازنش خوشرفتار ترباشدومن ازهمه شما نسبت به زنانم خوشرفتارترم.(پیامبراکرم صلوات الله علیه)
ضرب المثلهای این کتاب:
زن امنت خداست نزدشوهر.(ازنظر اسلام)
زن ریحان است نه قهرمان.(ازنظر اسلام)
زن عقربی است شیرین گز.(ازنظر اسلام)
خدای زن مرد است(ایران)
خدا یکی زن یکی(ایران)
خانه بدون زن مثل چاه بدون دلو است(بلغاریها)
مردان چون کوهندوزنان چون اهرم(پشتوها)
زن وگوسفند را باید زود به خانه آور(وگرنه نسب گرگ میشود)(پرتغایها)
حسادت زن کلید طلاق اوست(مصریها)
کاربر: 13691369
کاربران دریافت امتیاز:
1 - "فاطمه فاطمه است" اثر دکتر شریعتی
و من خواستم با چنین شیوهای از فاطمه بگویم، باز درماندم
خواستم بگویم: فاطمه دختر خدیجه بزرگ است دیدم که فاطمه نیست.
خواستم بگویم که: فاطمه دختر محمدۖ است دیدم که فاطمه نیست.
خواستم بگویم که: فاطمه همسر علی است دیدم که فاطمه نیست.
خواستم بگویم که: فاطمه مادر حسنین است. دیدم که فاطمه نیست.
خواستم بگویم که: فاطمه مادر زینب است. باز دیدم که فاطمه نیست.
نه، اینها همه هست و این همه فاطمه نیست.
فاطمه، فاطمه است...
کاربر ehsan007060
2 -«چند روزی است به سرم زده بروم خراسان و مشهد زیارت. دلم برای بجستان هم تنگ شده. هر چند هوای مشهد در این فصل سوز دارد ولی نمیتوانم از خیر این سفر بگذرم. حس میکنم امروز توان این را دارم که خودم بیآنکه آژانس خبر کنم، در شهر راه بیفتم و به کارم برسم. فوقش هر جا که احساس کردم دیگر نمیتوانم ادامه بدهم، یک تاکسی دربست می گیرم».
کتاب «گِرد شهر» اثری از «اعظم حمزه ای خسرقی»
کاربر: skybooy
3 - "الفبای مهدویت(موعود نامه)" نویسنده مجتبی تونه ای
بهترین قسمت از کتاب:
کسی كه انتظار قیام مصلح جهانی را دارد، در حقیقت انتظار انقلاب و تحولی بس عظیم و وسیعی را دارد كه یكی از اساسی ترین انقلاب های بشری در طول تاریخ بشر است
کاربر:nazaninfatemeh
4 - آموخته ام که وابسته نباید شد
نه به هیچ کس، نه به هیچ رابطه اى
واین لعنتى نشدنى ترین کارى بود که آموخته ام !
گریز دلپذیر _ آنا گاوالدا
کاربر:siryahya
5 -عنوان کتاب: لطفاً گوسفند نباشید
نویسنده: محمود نامنی
توضیحات: کتاب "لطفاً گوسفند نباشید" نوشته شده توسط "محمود نامنی" است.
به خاطر بسپار: هرگاه ما چیزی را نفهمیم، آن را تصادفی یا اتفاقی می نامیم، در حالی که هیچ جز تصادفی در دنیا وجود ندارد.
به خاطر بسپار: ما، تار و پود بدبختی را خود می بافیم و نام آن را می گذاریم: سرنوشت.
به خاطر بسپار: هرجا که ژرف ترین درد است، عظیم ترین آموزش را به همراه دارد.
به خاطر بسپار: کسی که راه غلطی را می رود، بیشتر شانس آن را دارد که به راه درست آید. تا کسی که راه درست را غلط می رود.
سوال از مایکل جردن ستاره بسکتبال سیاهپوست آمریکا علت موفقیت شما چیست؟ جواب: من حاضر نیستم در هیچ کاری به مقام دوم قناعت کنم.
به خاطر بسپار: هولناک ترین ناباوری، ناباوری نسبت به خودتان است.
با خود بخوان: در زندگی ام شکست وجود ندارد، تا زمانی که از چیزی درس گرفته باشم.
از اوقاتی که "بله" می گویید ولی در واقع منظورتان "نه” است آگاه باشید.
به خاطر بسپار: شکست، یا می شکند یا شکسته می شود. بستگی به شما دارد.
یادت باشد: دیگران را آزاد بگذار، آزاد در پذیرفتن تو. آزاد در روی برگردانیدن از تو.
به خاطر بسپار: کسانی که نمی توانند گذشته را به یاد آورند، محکومند که آن را تکرار کنند.
کاربر alikhodadad