1-کتابی که اخیرا مطالعه نمودم : سبک زندگی ازنگاه قرآن و عترت .
مولفین : مهدی محمودیان ، علیرضا کوهی ، محمدجعفر ملک پور ، علیرضا خسروی .
ناشر : انتشارات دفاع
نام کاربری:zahra_53
جمله مدنظر اینجانب : فرزند را فقط از خدا بدانیم ، نه از وسایل دیگر یا از خودمان .
2-کتاب نفیس رستاخیز؛ نوشته: مرکز تحقیقات رایانه ای حوزه علمیه اصفهان
متن برگزیده:
امام باقر (ع) از پیامبر اکرم (ص) نقل فرموده اند: روز قیامت . . . هنگامی که فاطمه (س) بر در بهشت می رسد، می ایستد و به پشت سرش می نگرد. در این حال خطاب می رسد: ای دختر حبیب من، برای چه ایستادی؟ فاطمه (س) می گوید: پروردگارا! دوست دارم در چنین روزی قدر و منزلت من شناخته شود. خداوند می فرماید: ای دختر حبیب من، بازگرد و درمیان اهل محشر بنگر، و دست هرکس را که محبت تو یا یکی از فرزندانت را در دل دارد، بگیر و روانه بهشت نما.
امام باقر (ع) می فرمایند: ای جابر، به خداوند سوگند که فاطمه (س) در آن روز شیعیان خود را به گونه ای از میان اهل محشر برمیگزیند و نجات می دهد که پرنده، دانه های مرغوب را از میان دانه های نامرغوب بر می چیند.
ص126
نام کاربری:496769
3-بنده کتاب لهوف از سید بن طاووس رو پیشنهاد میکنم ، کامل ترین و بهترین مقتل برای شهادت امام حسین و واقعه کربلاست ...
تا جایی که رهبر معظم انقلاب ، آقای خامنه ای هم این کتاب رو توصیه نمودند ...
کتاب در چند بخش گرد آمده است:
مقدمه: شامل مطالبی در عظمت واقعه عاشورا و مقام حسین بن علی و ارزش گریه و عزاداری بر او و انگیزه نگارش کتاب.
مسلک اول: پیرامون مسائل قبل از شروع واقعه عاشورا، که از ولادت امام حسین (علیه السلام) تا وقایع روز عاشورا را شامل میشود.
مسلک دوم: شامل وقایع روز عاشورا است تا کشته شدن امام حسین علیه السلام.
مسلک سوم: شامل وقایع بعد از کشته شدن امام حسین (علیه السلام) است که از فرستادن سر کشته شدگان به کوفه شروع شده و اسارت خاندان حسین را بیان کرده و با مراجعت اسرا به مدینه به اتمام میرسد.
پس از آن نیز حالات امام سجاد (علیه السلام) را در گریه بر پدرش بیان نمودهاست.
نام کاربری:magam4u
4-کتاب کرامات عارفان مولف: مهدی عباسی
من این کتاب رو دیروز خوندم درباره اکثر علما از جمله: آیت الله بهجت، آیت الله قاضی، آیت الله خوانساری، آیت الله نوری، شیخ نخودکی، آیت الله بهبهانی، آیت الله بحر العلوم و دیگر علمای دین بود.
این کتاب اینقدر دارای نکات آموزنده بود که واقعا نمی دونم کدومش رو برای شما بزرگواران بنویسم؛ از چشم برزخی آن ها ، از غیب گویی این بزرگواران، از اطلاع داشتن از مرگ خود، از خلع روحشان ، از بزرگواری آنان، . . . از کدامشان بنویسم!
فقط همین نکته را می نویسم که تمام علمای بزرگ دین ما به یک نتیجه واحد رسیده بودند که این همه کرامات را داشتند و آن اینست:
فقط خدا فقط خدا فقط خدا
نام کاربری:496769
5-کتاب شیوه های دعوت به نماز
تالیف استاد محسن قرائتی
گزیده ای از متن کتاب :
هر عقل و وجدان سالمی تشکر از ولی نعمت را واجب و لازم و بی اعتنایی به منعم را بی ادبی می داند انسان به همین دلیل عقلی و فطری باید از خداوند تشکر کند و بهترین نوع تشکر اطاعت از دستورات اوست خداوند نیز دهها بار با صراحت به اقامه نماز دستور می دهد.
نام کاربری: montazerezohur
6-«چند روزی است به سرم زده بروم خراسان و مشهد زیارت. دلم برای بجستان هم تنگ شده. هر چند هوای مشهد در این فصل سوز دارد ولی نمیتوانم از خیر این سفر بگذرم. حس میکنم امروز توان این را دارم که خودم بیآنکه آژانس خبر کنم، در شهر راه بیفتم و به کارم برسم. فوقش هر جا که احساس کردم دیگر نمیتوانم ادامه بدهم، یک تاکسی دربست می گیرم».
کتاب «گِرد شهر» اثری از «اعظم حمزه ای خسرقی»
نام کاربری: skybooy
7- درباره کتاب 101 تکنیک بازی درمانی
بدون داشتن آگاهی و منابع قوی و دقیق حرکت در هر حیطه علمی مانند گام برداشتن در تاریکی است. بدین منظور در ادامه مرجعی نسبتأ کامل و مستدل برای مبحث ارزیابی و تشخیص مشکلات کودکان از طریق بازی را معرفی میکنیم.
همه کودکان در برهههایی از رشد خود مشکلات رفتاری را نشان میدهند که ریشه در هیجانات و احساسات کودک دارد، این مشکلات شامل ترسها، اضطراب، پرخاشگری، ناتوانی در برقراری ارتباط، خجالتی بودن، مشکلات گفتاری و... است.
نام کاربری:maryamjoon
8-کتاب ' بیایید او را یاد کنیم' رهنمودهایی برای یاری امام عصر(ع) در روزگار غیبت به تالیف مهدی قندی
پاراگرافی از کتاب :
سالهاست که مردم، این چشمه حیات را در ظلمات دنیای آشفته و پرستمشان گم کرده اند، از نعمت وجودش بی بهره مانده اند و در این سالیان دراز او تنهایی و غربت را تجربه میکند.
نام کاربری: rbahar91
9-" چطور می توانستم باور کنم که از عمر امامشان نزدیک به پانصد سال گذشته و او هنوز زنده و جوان باشد ، از طرفی با خود می گفتم اگر چنین عمر طولانی محال باشد پس چگونه حضرت نوح بیش از دو برابر آن حضرت عمر کرده است ؟ "
رؤیای نیمه شب
نام کاربری:Nimbostratus
10-سلام: کتابی که اخیراً مطالعه نمودم :معراج السعاده بوده.
حقوق همسایگان : بدان که همچنان که از برای پدر ومادروخویشان ومنسوبان حقی است
همچنین از برای همسایگان نیزازجانب پروردگار،حق ثابتی است،که آن را(( حق جوار))گویند.
نام کاربری: mamadbayat