0

حمله تند ونگر به مانچيني :آنها هميشه براي مساوي مي آيند

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

در اين ديدار تيم آرسنال کاملا بر بازي مسلط بود، به ويژه در نيمه اول که دو بار تير دروازه حريف را به لرزه درآوردند اما شاگردان مانچيني تمام تلاش شان را براي کسب يک تساوي بدون گل انجام دادند.

آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، پس ازتساوی 0-0 تیمش مقابل منچسترسیتی، روبرتو مانچینی، سرمربی حریف را به دلیل اتخاذ تکتیک های تدافعی مورد سرزنش قرار دارد.

در این دیدار تیم آرسنال کاملا بر بازی مسلط بود، به ویژه در نیمه اول که دو بار تیر دروازه حریف را به لرزه درآوردند اما شاگردان مانچینی تمام تلاش شان را برای کسب یک تساوی بدون گل انجام دادند.

ونگر در پایان بازی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آنها برای نتیجه 0-0 به اینجا آمدند اما این من را اصلا متعجب نکرد. آنها مثل گذشته برای کسب تساوی بدون گل به اینجا آمده بودند.

هرگز ندیده بودم تبس تا این اندازه رو به عقب بازی کند. شاید این شیوه آنها برای پیروزی بود. اینکه ما را به میانه زمین بکشند و سپس از عمق دفاع ما استفاده کنند. این شیوه ای بود که آنها سازماندهی کرده بودند.
من مسئولیت تیم خودم را برعهده دارم و مانچینی نیز مسئول تیم خودش است و شما (روزنامه نگارها) هستید که باید در مورد این دو شیوه قضاوت کنید.
ما همیشه برای پیروزی پای به میدان می گذاریم. ما باید همیشه به تیمی که با آن روبرو می شویم، احترام بگذاریم. شاید این بهترین شیوه نباشد. من نمی توانم در مورد شیوهاو صحبت کنم. خودش باید این کار را انجام دهد.
بزرگترین حسرت من است که چرا از موقعیت های مان استفاده نکردیم زیرا می توانست شرایط بازی را تغییر دهد.
با سپری شدن زمان بازی، شرایط برای ما سخت تر می شد. از قدرت و آمادگی ما کاسته می شد و کمی شکل بازیمان را از دست دادیم.
ما نمایش خوبی داشتیم و تنها نتوانستیم به تیجه لازم برسیم. این بازی انگیزه های زیادی به ما داد، اگرچه از لحاظ امتیازی برای من بسیار ناامید کننده بود. بازیکنان هم در رختکن چنین احساسی داشتند."

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

پنج شنبه 16 دی 1389  12:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها