روبرتو مانچینی، سرمربی منچسترسیتی، پس از تساوی 0-0 تیمش مقابل آرسنال، نمایش شاگردانش را مورد ستایش قرار داد؛ در حالی که هواداران این تیم بازیکنان سیتی را به دلیل ارائه یک بازی تدافعی هو کردند.
بازیکنان سیتی در این دیدار تنها 4 شوت به سمت دروازه آسنال شلیک کردند و نتوانستند خطری جدید روی دروازه توپچی ها ایجاد کنند و به همین دلیل، هواداران سیتی که به لندن سفر کرده بودند، پس از سوت پایان بازی اعتراض شان را به عملکرد تیم شان ابرازکردند.
این تساوی موجب شد تا فاصله منچستریونایتد با سایر تیم های مدعی افزایش یابد. در حالی که شیاطین سرخ یک روز زودتر موفق شده بودند استوک سیتی را 2-1 شکست دهند، هر چهار تیم بعدی جدول رده بندی از رسیدن به پیرزی بازماندند. آرسنال و منچترسیتی به تساوی دست پیدا کردند و چلسی و تاتنهام مقابل رقبای شان شکست خوردند.
اگر سیتی می توانست آرسنال را شکست دهد، بار دیگر با منچستریونایتد هم امتیاز می شد(البته با دو بازی بیشتر) اما مانچینی معتقد است که بازیکنانش بازی ستایش برانگیزی به نمایش گذاشتند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من به این بازی خیلی فکر کردم. مهم بود که در این دیدار شکست نخوریم. وقتی نمی توانید پیروزی شوید، باید تلاش کنید شکست نخورید.
ما می خواستیم پیروز شویم، اما آرسنال بهتر از ما بازی کرد. آنها در 25 دقیقه ابتدایی بازی موقعیت های خوبی داشتند و بعد از آن نیز تیم برتر میدان بودند.
فکر می کنم در نیمه دوم ما بهتر بودیم اما فکر می کنم انجام 4 بازی در 10 روز بسیار دشوار باشد. ولی کسب 10 متیاز از 4 بازی در 10 روز بسیار خوب است."
مانچینی که در پایان بازی از سوی هواداران تیمش هو شد، در این مورد گفت:" قبل از بازی هدف ما پیروزی بود اما بعضی مواقع تیم حریف بهتر بازی می کند. من ترجیح می دهم یک امتیاز بگیرم و هو شوم تا اینکه هیچ امتیازی به دست نیاوریم و مورد تشویق قرار بگیرم. ما در این دیدار بازیکنان مهمی را در اختیار نداشتیم. بالوتلی، سیلوا و کولاروف بازیکنان مهمی برای ما هستند."
در هفته گذشته کولو توره و آدبایور ر تمرینات با یکدیگر درگیر شدند؛ پیش از این نیز بالوتلی و ژروم بواتنگ با یکدیگر به زدو خورد پرداخته بودند.
با این وجود مانچینی معتقد است که در تیمش اتحاد خوبی برقرار است:" بعضی مواقع این اتفاقات نشانه خوبی است. مشکل خاصی وجود ندارد."
|