0

علي دايي:در ليگ و جام حذفي جبران مافات مي‌كنيم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس، در گفتگويي با سايت اين باشگاه از شرايط موجود، حضور در تورنمنت آنتاليا و ديگر مسائل مربوط به تيم، سخن گفت.

*چه برنامه‌اي براي نيم فصل دوم و جام حذفي داريد؟

ما تصميم‌مان را براي رسيدن به هدف، گرفته‌ايم و تمام سعي خودمان را به کار خواهيم بست تا تيم را در بهترين شرايط براي رقابت‌هاي ليگ و جام حذفي آماده کرده تا جبران مافات کنيم. تمام هدفمان، هماهنگي و بازسازي تيم است تا در دور برگشت بتوانيم حداکثر امتيازات را کسب نمائيم.

*علي دايي بعنوان يک مهاجم موفق بهترين کسي است که مي‌تواند يک خط حمله و خط دفاع مستحکم بسازد، چرا مهاجمان و مدافعان پرسپوليس تاکنون موفق نبوده‌اند؟

متاسفانه ما در چند بازي، عملکرد مناسبي نداشتيم و از سويي اشتباهات داوري باعث افت وضعيت روحي و رواني تيم شد. مهاجمان پرسپوليس با بدشانسي، موقعيت‌هاي متعدد گلزني را يکي پس از ديگري از دست دادند و اين عوامل دست به دست هم داد تا ما از نظر روحي و رواني افت کنيم، اما در حال حاضر مشکل روحي رواني بچه‌ها حل شده و هم اکنون با تمرينات متوالي و منظم ضعف‌هاي گلزني و دفاع را نيز روز به روز کاهش و در نهايت برطرف مي‌کنيم. ما پنج بازي دوستانه با تيم‌هاي بزرگ و مطرح داريم و مي‌خواهيم در اين ديدارها کليه ضعف‌هاي تيم را شناسايي و پوشش دهيم.

*در خصوص تورنمنت آنتاليا چه نظري داريد؟

شرايط اردو بسيار عالي است و بچه‌ها با انگيزه خيلي بالايي در حال انجام تمريناتي هستند که با برنامه‌ريزي خوب و حساب شده، طراحي شده است و به نظر من اين اردو بهترين اردويي است که تا به حال در آن شرکت کرده‌ايم. اين اردو هيچ کم و کاستي ندارد، زمين خوب و شرايط تمرينات عالي مهياست و اين تورنمنت باعث مي‌شود کيفيت کاري ما افزايش يابد.

*چه شناختي از تيم‌هاي حاضر در اين تورنمنت در اختيار شماست؟

از کلن و اينتراخت شناخت کافي دارم، آن هم به دليل اين که مسابقات ليگ آلمان را پيگيري مي‌کنم اما از آنتاليا اسپور شناختي ندارم و فکر مي‌کنم تيم خوبي باشد و حريف مناسبي براي پرسپوليس. ما در يک تورنمنت مطلوب بازي مي‌کنيم و هر سه حريف ما خوب هستند و تمام سعي‌مان را بکار خواهيم بست تا بتوانيم نتيجه بگيريم.

*وضعيت سکوبرت چگونه است؟

متاسفانه سکوبرت در تمرينات تيمي آسيب ديد و کادر فني از مدت‌ها قبل روي آسيب‌ديدگي‌هاي او کار مي‌کند تا هر چه زودتر در تمرينات گروهي شرکت کند. به نظر من سکوبرت از اردوي امارات مي‌تواند در تمرينات حضور يابد و حتي بازي کند. او در خط دفاعي کمک خوبي براي ما خواهد بود.

*مدت زمان اندکي است که مياچ به ترکيب کادر فني اضافه شده است، نظر شما در مورد عملکرد وي چيست؟

مياچ مربي شناخته شده‌اي است که از همان زماني که به تيم ما اضافه شد، کمک شاياني را به تيم کرده است و ما به اتفاق هم تمرينات را هماهنگ مي‌کنيم و تا الان نيز همکاري خوبي با هم داشته‌ايم.

*چه برنامه اي براي اين دو تورنمنت داريد؟

ما يک برنامه‌اي را شروع کرديم و انشاءا... اين برنامه بعد از اردوي امارات تمام مي‌شود و اميدوارم با تلاش بچه‌ها از حداکثر توان و آمادگي‌مان استفاده کنيم تا در مسابقات به نتايج دلخواه برسيم.

*پرسپوليس تنها يک سهميه، آن هم در رده زير 23 سال دارد، آيا بازيکني مد نظر کادر فني هست؟

بايد شرايط را ببينيم به چه شکلي است. من يکي، دو بازيکن آسيايي خوب را مد نظر دارم که بايد عملکرد آنها را در مسابقات جام ملت‌هاي آسيا ارزيابي کنم و اگر يکي از آنها به درد ما بخورد، حتما او را جذب مي‌کنيم تا در ادامه مسابقات آسيايي به ما کمک کنند.

*چه برنامه‌اي براي بازي با حريف آلماني داريد؟

ما يک فوتبال منطقي را به نمايش خواهيم گذاشت. مطمئنا تيم اينتراخت، فوتبالي از ما قوي‌تر و برتر دارد ولي ما سعي مي‌کنيم اين بازي را ببريم و انشاءا... با دست پر از زمين خارج مي‌شويم.

*نظر شما در مورد پشتياني و حمايت باشگاه پرسپوليس چيست؟

مطمئنا اگر پشتياني باشگاه نبود، ما الان اينجا نبوديم. باشگاه خيلي زحمت مي‌کشد تا کليه امکانات را براي تيم فراهم کند و ما هم بايد تلاشمان را مضاعف کنيم تا بتوانيم زحمات آنها را با نتايج خوب جبران نمائيم.

*پيام علي دايي به هواداران پرسپوليس...

من از همه آنها تشکر مي‌کنم که هميشه ما را حمايت کرده‌اند. ما هم قول مي‌دهيم با تمام توانمان با بازي‌هاي زيبا و ديدني و همچنين نتايج مورد نظر، بازي‌هاي بد گذشته را جبران کنيم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

پنج شنبه 16 دی 1389  12:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها