وبسایت ایران کوک: کوفته بوقلمون با سس مخصوص به زمان پخت کمی نیاز دارد و با سس مخصوص لیمو و روغن کنجد، طعم جدید و لذیذی به شما هدیه می دهد. این کوفته قلقلی ها در فر پخته می شوند و نیازی به سرخ کردن ندارند.
مواد لازم:
- خرده نان یا پودر سوخاری 1/4 فنجان
- گوشت بوقلمون چرخ کرده 500 گرم
- تخم مرغ 1 عدد بزرگ
- زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده 1 حبه
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- گشنیز خرد شده 1/4 فنجان
- پیازچه خرد شده 3 عدد
- سس سویا 1 قاشق غذاخوری
- روغن کنجد 2 قاشق چایخوری
- سس سویا برای سس مخصوص 3 قاشق غذاخوری
- روغن کنجد 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- آب لیموی تازه 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
- آب 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
- پیازچه خرد برای تزیین 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. فر را روی دمای 260 درجه سانتیگراد قرار دهید.
2. گوشت بوقلمون چرخکرده، خرده نان، تخم مرغ، نمک، پیازچه، زنجبیل، گشنیز خرد شده، 1 قاشق سس سویا و 2 قاشق چایخوری روغن کنجد را در کاسه بزرگی بریزید. با دست مخلوط گوشت را ورز دهید تا خوب با هم ترکیب شوند.
3. به اندازه گردو از مایه گوشتی بردارید و با دست کوفته قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و داخل سینی فر بچینید. سینی فر را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. کوفته های بوقلمون را حدود 12- 15 دقیقه بپزید تا مغزپخت و برشته شوند.
4. در این فاصله سس مخصوص کوفته را آماده کنید. آب لیمو، آب و 2 قاشق چایخوری روغن کنجد باقیمانده را در کاسه ای بریزید. پیازچه را اضافه کنید و کنار بگذارید.
5. کوفته های بوقلمون را از فر خارج کنید. آنها را داخل ظرف سرو بریزید. کمی از سس روی آن بریزید و همراه با برنج یا نان نوش جان کنید. باقیمانده سس را در کنار ظرف سرو قرار دهید تا هرکس بدلخواه کوفته را داخل سس بزند و میل کند.