میرزا کدو یک نوع میرزا قاسمی می باشد که به جای بادمجان از کدو برای طبخ آن استفاده می شود.
مواد لازم :
کدو سبز |
500 گرم |
تخم مرغ |
2 عدد |
سیر |
1 بوته |
روغن |
به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی |
1 قاشق غذاخوری |
زردچوبه |
1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
طرز تهیه :
ابتدا کدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده میکنیم. سیرها را پوست گرفته، آنها را کوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار کم تفت میدهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج کرده و درون ظرف میریزیم.
تخممرغ ها را نیز جداگانه شکسته و پس از مخلوط کردن داخل روغن انداخته و سرخ میکنیم. درون باقیمانده روغن، کدوهای رنده شده را سرخ کرده و مدام هم می زنیم تا ته نگیرد. دقت نمایید کدو را زیاد سرخ نکنید. در مرحله آخر رب گوجه فرنگی و سیر و تخممرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به کدوها اضافه میکنیم.
منبع : groohashpazi.blogfa.com