0

ته چین بال مرغ با باقلا پلو

 
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 19536
محل سکونت : مازندران

ته چین بال مرغ با باقلا پلو


 

ته چین بال مرغ,طرز تهیه ته چین بال مرغ


یک وعده غذای خوشمزه که بالهای سرخ شده در کف قابلمه خیلی خیلی خوشمزه اند .


آماده سازی : 20 دقیقه 
پخت : 40 دقیقه 


مواد لازم جهت تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو برای 5 نفر :

 برنج 3 پیمانه
 بال مرغ 15 عدد
 باقلا سبز تمیز کرده  275 گرم
 شوید خشک  به میزان لازم
پیاز رنده شده 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
آویشن به میزان لازم

 

طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو :
ابتدا بالهای مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران مزه دار کنید و به مدت چند ساعت یا اگر می توانید یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.

قابلمه برای برنج را آب کرده و بعد از جوشیدن برنج و باقلا را ریخته کمی که نرم شد آبکشی میکنیم سپس شوید را اضافه می کنیم و مواد را آهسته زیرو رو می کنیم .

حالا قابلمه را چرب کرده و بالها را مرتب می چینیم و بعد برنج را می ریزیم و کمی فشار می دهیم اگه بخواهیم داخل فر بپزیم با فویل می پوشانیم .

چند سوراخ ایجاد کرده و بعد در فر با حرارت 150 به مدت 40 دقیقه می پزیم. یا به صورت معمول روی گاز دم می کنیم.

 

منبع : beryooni.com



سه شنبه 2 آذر 1395  9:13 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها